Έλενα Χριστοπούλου: “Η ιστορία του διαζυγίου μου, μού έχει αφήσει ντροπή”

Έλενα Χριστοπούλου: “Η ιστορία του διαζυγίου μου, μού έχει αφήσει ντροπή”
Η Έλενα Χριστοπούλου στο The 2night show ANT1

Η γνωστή booker Έλενα Χριστοπούλου μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και την υπόθεση του διαζυγίου της. Τι είπε για το GNTM.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2Night Show” του ΑΝΤ1 ήταν το βράδυ της Τετάρτης (20/01) η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία μίλησε για την πολυσυζητημένη υπόθεση του διαζυγίου της, για την διακοπή της συνεργασίας της με το GNTM και για την τηλεόραση.

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε ανοιχτά για τα προσωπικά της, αναφέροντας:

Εγώ τον βιώνω τον αληθινό έρωτα. Έχω περάσει δύσκολα στα προσωπικά μου. Σιγά μη μου χαλάσει τη ζωή μου ένας γάμος που δεν πήγε καλά. Παρόλο που πάει μέχρι τώρα και με έχει κουράσει. Δεν πρόκειται να μου χαλάσει τη ζωή μου κανένας. Παίρνω δύναμη και προχωράω. Η ιστορία του διαζυγίου μου, μου έχει αφήσει ντροπή. Θα μπορούσα να τα έχω σταματήσει όλα αυτά. Αλλά με τρόπους που δεν είναι της ηθικής μου. Τα δικαστήρια τραβάνε. Εμένα με ενοχλεί που όλοι νομίζουν ότι σε ξέρουν και έχουν άποψη για σένα. Προσπάθησαν πολλοί να φοβηθώ αλλά δεν έγινε. Ανέχομαι τα αρνητικά του συντρόφου μου και με ανέχεται κι αυτός. Έτσι είναι η αγάπη.”

Η γνωστή booker, που τόνισε ότι είναι στο δυναμικό της Acun Medya και όχι του ΣΚΑΙ, αναφέρθηκε και στο “διαζύγιο” με το Star και το GNTM, λέγοντας:

“Έχει τελειώσει η ιστορία αυτή. Γίνεται θέμα γιατί έπρεπε να ειπωθούν κάποια πράγματα. Όταν λες την αλήθεια, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Δεν νομίζω να ξαναπήγαινα γιατί η ομάδα που είναι τώρα είναι πολύ καλή. Και τα πήγαν εξαιρετικά πέρυσι. Για μένα ήταν “βελούδινο” το διαζύγιο αυτό”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα