Ελληνοφρένεια: Το γεμάτο συμβολισμούς φινάλε του τελευταίου επεισοδίου

Ελληνοφρένεια: Το γεμάτο συμβολισμούς φινάλε του τελευταίου επεισοδίου
Youtube

"Ραντεβού στα γουναράδικα" έγραφαν οι υπεύθυνοι της εκπομπής στον επίλογο του επεισοδίου που έμελλε να είναι το τελευταίο από τη συχνότητα του Alpha

Η τηλεοπτική είδηση των Χριστουγέννων είναι χωρίς αμφιβολία το αναπάντεχο τέλος της εκπομπής “Ελληνοφρένεια” από τον Alpha. Οι υπεύθυνοι του σατιρικού προγράμματος ανακοίνωσαν την απόφαση του σταθμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια μέρα μετά την προβολή του τελευταίου, όπως αποδείχτηκε, επεισοδίου. Σε επικοινωνία του NEWS 24/7 με τον τηλεοπτικό σταθμό, η αιτία της απόφασης αποδόθηκε στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Αν και στην ανάρτηση της η εκπομπή σχολίασε πως δεν είχε το χρόνο να αποχαιρετίσει του τηλεθεατές, καθώς η εκπομπή είχε μονταριστεί  πριν την ανακοίνωση, ανατρέξαμε στην τελευταία εκπομπή του Τσολιά και του Μπαλούρδου προκειμένου να παρακολουθήσουμε τον τρόπο που έκλεισαν οι συνεργάτες της Ελληνοφρένειας. Ο Τσολιάς μετέδωσε το καθιερωμένο δελτίο καιρού με τον δικό του προσωπικό τρόπο, πριν ευχηθεί στους τηλεθεατές “να έχουν ένα όμορφο και αφελές έτος”.

Η Ελληνοφρένεια έκλεισε με τη φάσα “Ραντεβού στα γουναράδικα” και πλάνα χριστουγεννιάτικων δέντρων που τυλίγονται στις φλόγες.

Δείτε από το 45′ και έπειτα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα