Ένας Αϊβάζης στο Master Chef

Ένας Αϊβάζης στο Master Chef

Ο αδερφός του ηθοποιού πήρε τις κουτάλες του και βρέθηκε στις audition του show μαγειρικής για μια θέση στην πενηντάδα. Τα κατάφερε;

Μπορεί ο Γιάννης Αϊβάζης να μην διέπρεψε στο Survival Secrets του Epsilon, ωστόσο η οικογένεια επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από παρόμοιο φορμάτ, αυτή τη φορά, μαγειρικό. Το Master Chef συνεχίζει την αναζήτηση των καλύτερων 50 και κατά τη διάρκεια των auditions της Τρίτης είδαμε έναν άλλο Αϊβάζη. Ο αδερφός του ηθοποιού Αλκιβιάδης, παρουσιάστηκε ενώπιον των Σεφ για μια θέση στο παιχνίδι.

"Ονομάζομαι Αλκιβιάδης Αϊβάζης, είμαι από την όμορφο ερωτεύσιμη Θεσσαλονίκη" σημείωσε. "Είμαι λάτρης του μεταφυσικού και ασχολούμαι με αυτό. Βέβαια είμαι λάτρης της μαγειρικής από πολύ μικρός" πρόσθεσε ο ίδιος. Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από το πιάτο, κυρίως γιατί τους θύμισε παλιά "μαμαδίστικη" συνταγή. Τελικά, ο παίκτης πήρε την ποδιά και πέρασε στην επόμενη φάση.

ADVERTISING

Για όσους αναρωτιούνται τι τους θυμίζει ο Αλκιβιάδης, πέραν φυσικά από την εξαιρετική ομοιότητα με τον αδερφό του, ίσως να έχουν "πέσει" πάνω σε βίντεό του στο διαδίκτυο. Όπως αναφέρει και στους κριτές του Master Chef, ασχολείται με το μεταφυσικό και έχει κινηματογραφήσει μια σειρά από "επισκέψεις" σε χώρους που εν συντομία θα τους χαρακτηρίζαμε "εν δυνάμει στοιχειωμένους".

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο Αϊβάζης και η ομάδα του, ερευνούν τον εγκαταλειμμένο χώρο του Ξενία στην Πάρνηθα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Master Chef
SHARE:

24Media Network