Επιστροφή έκπληξη στο “Καφέ της Χαράς” – Νέο επεισόδιο σήμερα

Επιστροφή έκπληξη στο “Καφέ της Χαράς” – Νέο επεισόδιο σήμερα
Το Καφέ της Χαράς ΑΝΤ1

Επιστρέφει με νέα επεισόδια το "Καφέ της Χαράς" το βράδυ της Παρασκευής (15/01). Ποιος χαρακτήρας από τους πρώτους κύκλους θα γυρίσει στο Κολοκοτρωνίτσι.

Με παλιούς αλλά και νέους χαρακτήρες επέστρεψε η δημοφιλής κωμική σειρά των Χάρη Ρώμα – Άννας Χατζησοφιά “Το Καφέ της Χαράς” πέρυσι στον ΑΝΤ1, ενθουσιάζοντας το τηλεοπτικό κοινό, που το αγκάλιασε ξανά.

Ωστόσο, αρκετοί ήρωες έλειπαν από το remake της σειράς. Μάλιστα, η απουσία αρκετών από αυτούς δικαιολογήθηκε σεναριακά, όπως του νεαρού Μπίλυ Πολυμενέα, που ήταν ερωτευμένος με τη Γωγώ και είχαν κάνει παιδί σειρά.

Ο Μπίλυ, που υποτίθεται πως ζει και εργάζεται στη Σουηδία, πρόκειται να επιστρέψει στο Κολοκοτρωνίτσι πολύ σύντομα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του My Tv, ο ηθοποιός Δημήτρης Τσουκαλάς που υποδύεται τον Μπίλυ, έχει έρθει σε συμφωνία με τους δημιουργούς της σειράς και θα τον δούμε προσεχώς σε δύο επεισόδια.

Νέα επεισόδια από σήμερα

Το “Καφέ της Χαράς” επιστρέφει με νέο επεισόδιο το βράδυ της Παρασκευής (15/01) στις 21:00 στον ΑΝΤ1.

Το Κολοκοτρωνίτσι ετοιμάζει υποδοχή ήρωα στον Περίανδρο, που βγαίνει από το νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό του από τον πυροβολισμό. Η επιστροφή του χαροποιεί τους περισσότερους, αλλά όχι τον Φατσέα. Όσο καιρό ο Περίανδρος ήταν στο νοσοκομείο, η Τασία τον είχε περιμαζέψει κρυφά στο σπίτι και τώρα ο Φατσέας μένει άστεγος και μόνος. Και ενώ ο Περίανδρος συνέρχεται, η πρώην σύζυγός του και μητέρα του γιου του αρρωσταίνει σοβαρά. Ο Μάνος φεύγει εκτάκτως για τη Γερμανία, αφήνοντας τη Βάλια να τρέχει μόνη της το Καφέ. Δεν θα μείνει για πολύ, όμως, μόνη καθώς γυρίζοντας ένα βράδυ στο σπίτι βρίσκει εκεί τη Χαρά με τον σύντροφό της Ιάσονα, που ήρθαν για να μείνουν…

Στον ρόλο του Ιάσονα ο Νίκος Ψαρράς

Guest επεισοδίου: Τάνια Τρύπη

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα