“Επιστροφή στη Σπιναλόγκα” – Η συνέχεια του “Νησιού” κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ

“Επιστροφή στη Σπιναλόγκα” – Η συνέχεια του “Νησιού” κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ
Μια Νύχτα του Αυγούστου - Γιάννης Στάνκογλου ερτ - youtube

Η νέα δραματική σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου», που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Βικτόρια Χίσλοπ, έρχεται στην ΕΡΤ. Δείτε το επίσημο trailer.

Αυτή τη σεζόν η ΕΡΤ μας ταξιδεύει στην Κρήτη, στον Άγιο Νικόλαο και στην Πλάκα, το παραθαλάσσιο χωριό απέναντι από την Σπιναλόγκα, την αποικία των λεπρών, στη νέα σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου».

Η νέα σειρά βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Βικτόρια Χίσλοπ, η οποία έτσι συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία της με τη δημόσια τηλεόραση, που άρχισε με το «Καρτ Ποστάλ».

Η νέα δραματική σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου», που αποτελεί συνέχεια του «Νησιού» μας πάει πίσω στη δεκαετία του ’50. Η Σπιναλόγκα κλείνει και ακολουθεί ένα γλέντι στο χωριό. Οι υγιείς συναντούν τους πρόσφατα θεραπευμένους και όλοι μαζί γιορτάζουν την απελευθέρωση από τον φόβο και την αρρώστια. Όμως όλα παγώνουν με τη δολοφονία μιας γυναίκας από τον σύζυγό της, όταν εκείνος μαθαίνει ότι είχε εραστή της τον καλύτερό του φίλο.

Η Ζωή Σγουρού θα σκηνοθετήσει το σενάριο του Παναγιώτη Χριστόπουλου.

Η νέα σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Πρωταγωνιστούν οι: Γιάννης Στάνκογλου, Μαρία Καβογιάννη, Γιούλικα Σκαφιδά, Ευγενία Δημητροπούλου, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Γιώργος Καραμίχος, Νίκος Χαλκιαδάκης, Ντένια Ψυλλιά, Έλενα Τοπαλίδου, Δημήτρης Αλεξανδρής, Γιώργος Συμεωνίδης, Τάσος Νούσιας, Αντώνης Τσιοτσιόπουλος, Νόνη Ιωαννίδου και ο Αινείας Τσαμάτης.

Μια Νύχτα του Αυγούστου: Το επίσημο trailer της νέας σειράς της ΕΡΤ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα