Επιθετικό reality στο Next Top Model: “Απορώ γιατί ήρθες. Δεν είσαι καν συμπαθητική”

Επιθετικό reality στο Next Top Model: “Απορώ γιατί ήρθες. Δεν είσαι καν συμπαθητική”
Διαγωνιζόμενη του GNTM που αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του παιχνιδιού youtube

Ακραία κριτική από τον Δημήτρη Σκουλό και τον Άγγελο Μπράτη σε διαγωνιζόμενη. "Ωραία κοπέλα, που τράβηξε τα μαλλιά πίσω και έμοιαζε με ήρωα του 'Άρχοντα των δαχτυλιδιών'".

Στο ίδιο μοτίβο συνέχισε το δεύτερο επεισόδιο του Greece’s Next Top Model, με τους κριτές – και κυρίως τον Δημήτρη Σκουλό – να διατηρούν ένα αυστηρό, βλέπε προσβλητικό, ύφος απέναντι στις διαγωνιζόμενες. Το πιο κραυγαλέο παράδειγμα, η 26χρονη Σοφία. Η διαγωνιζόμενη απόφοιτος του Πολυτεχνείου η είχε βρεθεί και πάλι ενώπιον της Βίκυς Καγιά, που την έκρινε στα πλαίσια του “Shopping Star”, όπου και είχε κερδίσει.

Όταν ο σχεδιαστής Άγγελος Μπράτης ξεκίνησε να σχολιάζει το ύψος της, που όπως είπε είναι απαγορευτικό για μοντέλο πασαρέλας, ο φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός σχολίασε: «Θεωρείς ό, τι είναι το μόνο πρόβλημα που βλέπεις;». «Με 1,69μ. δεν κάνεις, θα είσαι πιο κοντή από τους θεατές» σχολίασε συγκεκριμένα ο σχεδιαστής Άγγελος Μπράτης που στη συνέχεια ζήτησε από την διαγωνιζόμενη κάπως αγριεμένα να γυρίσει προφίλ, προκειμένου να παρατηρήσει την μύτη της.

Ο φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός συνέχισε, όσο το μοντέλο άλλαζε σε μαγιό, σχολιάζοντας: «Θες να την δεις με μαγιό; Γιατί; Τι θα αλλάξει;». Οι κριτές θεώρησαν πως η γυναίκα δεν είχε όσα ήθελαν για να συνεχίσει στην επόμενη φάση, ωστόσο για τον κ. Σκουλό αυτό δεν ήταν αρκετό. «Εγώ λέω πάντα αυτό που βλέπω. Είπε ο ένας είσαι πολύ συμπαθητική, είσαι πολύ ωραία είπε η Βίκυ. Εγώ δεν βλέπω τίποτα από αυτά. Ούτε σε θεωρώ πολύ ωραία, ούτε συμπαθητική, πραγματικά. Απορώ γιατί ήρθες εδώ». σχολίασε.

Η κριτική του Σκουλού πάντως προκάλεσε την αντίδραση των υπολοίπων, που θεώρησαν πως ήταν ιδιαίτερα σκληρή και άδικη, με τον φωτογράφο να επιμένει παρομοιάζοντας μάλιστα την κοπέλα με πλάσμα από τον κόσμο του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα