Έρωτας φυγάς: Τέλος από το OPEN – Αυτό είναι το μέλλον της σειράς

Διαβάζεται σε 2'
Έρωτας φυγάς
Έρωτας φυγάς OPEN

Οριστικό τέλος στη μετάδοση της σειράς “Έρωτας φυγάς” μέσα από τον “αέρα” του OPEN. Οι πληροφορίες που το θέλουν να συνεχίζεται σε άλλο κανάλι.

Την τελευταία της μετάδοση μέσα από τη συχνότητα του OPEN πραγματοποίησε την Παρασκευή (15/12) η δραματική σειρά εποχής “Έρωτας φυγάς”.

Η σειρά, που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, αναζητά τώρα νέα “στέγη”, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το πιθανότερο σενάριο είναι να συνεχιστεί στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέσω των τηλεοπτικών ρεπορτάζ, το κανάλι αναζητά ώρα για τη μετάδοση της σειράς, ενώ επίσημη ανακοίνωση και επιβεβαίωση από τον ΑΝΤ1 δεν έχει ακόμα βγει.

Όπως ανέφερε η εκπομπή “Fay’s Time”, θα υπάρξουν ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες.

Πάντως, σε χθεσινή της συνέντευξη στην ΕΡΤ, η Πέμη Ζούνη δήλωσε αναφορικά με το πρόωρο τέλος αλλά και το μέλλον της σειράς.

«Eίμαι καλά γιατί και τα νέα είναι καλά για το σίριαλ, διαβάζω ότι μάλλον θα πάμε σε άλλο κανάλι. Σταμάτησε ξαφνικά προχθές από το OPEN χωρίς να είναι το τελευταίο επεισόδιο. Ξαφνικά, βγήκε μια ανακοίνωση μέσα στην ημέρα, εκεί που μας έλεγαν πως «όχι παιδιά, θα τελειώσει ομαλά γύρω στα τέλη Φεβρουαρίου – αρχές Μαρτίου». Τελοσπάντων, έγινε… ποιος ξέρει τι και σταμάτησε ξαφνικά αλλά το καλό νέο είναι ότι διαβάζω πως θα πάμε σε άλλον σταθμό»

«Το λέω έτσι γιατί κυκλοφορούν πολλά αλλά μέχρι να τελειώσει το θέμα και να μπουν οι υπογραφές, η επίσημη ενημέρωση θα είναι αύριο. Από την παραγωγή όμως εμείς συνεχίζουμε γυρίσματα κανονικά άρα προχωράμε. Με όλο αυτό που έχει συμβεί από τον κόσμο, τέτοια στήριξη τρελή δεν έχει ξαναγίνει, στεναχωριέμαι σχεδόν για το OPEN. Γιατί είναι πολύ εναντίον τους όλο αυτό. Με τα νούμερα που έκανε και την αποδοχή του κόσμου, σχεδόν μπορώ να πω ότι στεναχωριέμαι, γιατί γυρνάει πολύ εναντίον τους αυτό. Εμείς επιβιώνουμε και πάμε σε ένα μεγάλο κανάλι».

Σύμφωνα, πάντως, με ρεπορτάζ της εκπομπής “Καλύτερα Δε Γίνεται” το Σαββατοκύριακο, ο ΑΝΤ1 δεν πρόκειται να πάρει τη σειρά για να την λήξει σε καλύτερες συνθήκες, αλλά για να προβάλει τα επόμενα επεισόδια που έχουν συμφωνηθεί να γυριστούν και να προβληθούν, μέχρι τον Απρίλιο του 2024.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα