Ευαγγελία Μουμούρη: Το απίστευτο περιστατικό από την περίοδο που υποδυόταν τη σέξι “Χήρα του Φατσέα”

Ευαγγελία Μουμούρη: Το απίστευτο περιστατικό από την περίοδο που υποδυόταν τη σέξι “Χήρα του Φατσέα”
Ευαγγελία Μουμούρη glomex

Άφθονο γέλιο προκάλεσαν οι δηλώσεις της Ευαγγελίας Μουμούρη στην τηλεόραση της ΕΡΤ για την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στο "Καφέ της Χαράς" και υποδυόταν τη "Χήρα του Φατσέα".

Η Ευαγγελία Μουμούρη βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης (16/03) στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν” στην ΕΡΤ.

Η γνωστή ηθοποιός με αφορμή τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη κωμική σειρά του ΑΝΤ1, “Καφέ της Χαράς“, θυμήθηκε τον “πάταγο” που είχε κάνει ο χαρακτήρας που ενσάρκωνε, που δεν ήταν άλλος από τη σέξι χήρα, η οποία ήταν σύντροφος του Βαγγέλη Φατσέα (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης).

Μιλώντας στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, η ίδια ανέφερε πως οδηγοί κολλούσαν στις νταλίκες τους φωτογραφίες και αφίσες της από τα τηλεπεριοδικά, καθώς είχε προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στον ανδρικό πληθυσμό, ενώ μάλιστα με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, η ίδια αποκάλυψε πως συνάδελφός της που τώρα εργάζεται σε υπουργείο είχε κάνει γυμνή φωτογράφιση στο παρελθόν.

“Έχω βρεθεί με συνάδελφο που έκανε γυμνή φωτογράφιση ένα από τα δύο ερωτικά περιοδικά που κυκλοφορούσαν στην Ελλάδα και τώρα εργάζεται σε υπουργείο”, είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα