Φαίη Σκορδά: Άδειο το πλατό του “Fay’s Time” – Τι είπαν οι συνεργάτες της

Διαβάζεται σε 2'
Φαίη Σκορδά: Άδειο το πλατό του “Fay’s Time” – Τι είπαν οι συνεργάτες της
Glomex/ΣΚΑΙ

Εκτός της εκπομπής “Fay’s Time” βρέθηκε σήμερα η Φαίη Σκορδά, λόγω της ξαφνικής απώλειας του πατέρα της. Ο πρόλογος του Λάμπρου Κωνσταντάρα στην έναρξη.

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Φαίη Σκορδά, καθώς, όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της τα ξημερώματα της Δευτέρας (28/01).

Ο Δημήτρης Σκορδάς πέθανε ξαφνικά, στον ύπνο του. Σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη ανακοπή καρδιάς. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Κιλκίς, όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή, καθώς είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Η Φαίη Σκορδά ενημερώθηκε τηλεφωνικά την δυσάρεστη είδηση και μετέβη στην ιδιαίτερη πατρίδα της, στο Κιλκίς.

Φυσικά, η γνωστή παρουσιάστρια απουσίαζε από το πλατό της εκπομπής της “Fay’s Time” στον ΣΚΑΪ σήμερα, η οποία βγήκε κανονικά στον αέρα.

Τι είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο “Fay’s Time” για την απουσία της Σκορδά

Ο συνεργάτης της παρουσιάστριας, Λάμπρος Κωνσταντάρας, επιβεβαίωσε τα δυσάρεστα νέα και ανέφερε χαρακτηριστικά για την απουσία της Φαίης Σκορδά:

“Γεια σας! Είναι δύσκολο να πούμε καλημέρα σήμερα. Όπως βλέπετε, η καρέκλα της Φαίης είναι κενή, γιατί σήμερα βιώνει μια πολύ δύσκολη στιγμή, προσωπική. Ίσως έχετε ενημερωθεί ότι έχει χάσει τον πατέρα της και για όλους εμάς εδώ είναι από τις πιο δύσκολες επαγγελματικά στιγμές, να κληθούμε δηλαδή να κάνουμε “Fay’s Time” χωρίς τη Φαίη”.

“Fay’s Time” χωρίς τη Φαίη, δεν μπορεί να γίνει βεβαίως, απλά μηχανικά κάπως θα βγει μια εκπομπή, η οποία έχει ετοιμαστεί από όλη την ομάδα. Οπότε, θα πούμε “γεια σας” και κάπως, με κάποιο τρόπο να στείλουμε όλη την αγάπη και τη συμπαράσταση στη Φαίη και την οικογένειά της” συμπλήρωσε.

“Κουράγιο και δύναμη, και στη Φαίη και στην οικογένειά της” είπαν οι υπόλοιποι συνεργάτες από το πάνελ της εκπομπής.

Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του Δημήτρη Σκορδά

Όπως έγινε γνωστό από την ιστοσελίδα voria.gr, η κηδεία του πατέρα της Φαίης Σκορδά, ο οποίος ήταν γνωστός ακτινολόγος, θα γίνει αύριο, Τρίτη 30 Ιανουαρίου, στις 15.00 στο Σταυροχώρι του Κιλκίς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα