Φαίη Σκορδά: Η έναρξη της εκπομπής «Πρωινό» που έγινε viral

Φαίη Σκορδά: Η έναρξη της εκπομπής «Πρωινό» που έγινε viral
Η Φαίη Σκορδά στην πρεμιέρα της εκπομπής «Πρωινό» Glomex

Η Φαίη Σκορδά ξεκίνησε την εκπομπής της «το Πρωινό», ετοιμάζοντας το πρωινό γεύμα στους συνεργάτες της. Καλημέρισε τους τηλεθεατές για 15η συνεχή χρόνια και παρουσίασε τους συνεργάτες της.

Με τον πιο ασυνήθιστο τρόπο ξεκίνησε η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά στην πρεμιέρα για τη νέα σεζόν της εκπομπής «Πρωινό». Η κάμερα άνοιξε με δύο γυναικεία πόδια να περπατούν μέσα στο πλατό, ενώ η γυναικεία παρουσία κάθισε πλάι σε ένα παλιό ραδιόφωνο και άλλαξε συχνότητα, ώσπου να ηχήσει στο στούντιο το κομμάτι “We Are Family”. Στη συνέχεια το πρόσωπο αυτό, που ακόμη οι τηλεθεατές δεν μπορούσαν να δουν έστησε τις τελευταίες λεπτομέρειες σε ένα μεγάλο τραπέζι γεμάτο καλούδια για πρωινό. 

«Να μπορούσα να μου κάνετε μια μεγάλη αγκαλιά εκεί που κάθεστε και να σας δώσω ένα ζεστό φιλί» είπε η παρουσιάστρια όταν πια αποκαλύφθηκε πως εκείνη κρυβόταν πίσω από τη μυστηριώδη γυναικεία παρουσία. «15 χρόνια που λέμε καλημέρα και κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Φέτος βλέπω τα πράγματα πιο αισιόδοξα, πιο χαρούμενα. Αποφάσισα να είμαστε ότι πιο χαρούμενο για εσάς κάθε πρωί». 

Γύρω από το τραπέζι κάθισαν τα βασικά πρόσωπα της εκπομπής, οι πρωταγωνιστές της μπροστά από τις κάμερες, με γνώριμες φυσιογνωμίες, όπως η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα και ο σεφ Βασίλης Καλλίδης, αλλά και νέους συνεργάτες όπως Δημήτρης Ουγγαρέζος και η τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη. 

Δείτε την έναρξη της εκπομπής:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα