Πρωινό: Η Σκορδά κλείνει τη σεζόν στην πρώτη θέση της τηλεθέασης

Πρωινό: Η Σκορδά κλείνει τη σεζόν στην πρώτη θέση της τηλεθέασης
Η Φαίη Σκορδά στο κλείσιμο της φετινής σεζόν ΑΝΤ1

Η εκπομπή του ΑΝΤ1 σάλπαρε για άλλες παραλίες, με τους πίνακες τηλεθέασης στο σύνολο της φετινής σεζόν να την φέρνουν καθαρά πρώτη.

Μπορεί το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και η απήχηση των επιλογών του σταθμού στην Prime Time να σημαδεύτηκε φέτος από αστοχίες και… παταγώδεις αποτυχίες, όμως μία ζώνη κράτησε σθεναρά τα πρωτεία στον αναταγωνισμό.  Οι τηλεθεατές απέδειξαν και φέτος πως «ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ» στον ΑΝΤ1, με τη Φαίη Σκορδά, ήταν η πρώτη τους επιλογή!

Η εκπομπή από την αρχή έως και το τέλος της σεζόν (18.9.2017 – 27.06.2018) ήταν πρώτη σε τηλεθέαση στην πλειοψηφία των κοινών, σε σχέση με τις αντίστοιχες ψυχαγωγικές εκπομπές. Πιο συγκεκριμένα, ο μέσος όρος τηλεθέασης διαμορφώθηκε στο 20,2% στο σύνολο του κοινού και στο 19,6% στο κοινό 18-54.

Για ακόμη μια χρονιά, βρέθηκε στην κορυφή της ζώνης μετάδοσής του και προηγήθηκε σε σχέση με τον ανταγωνισμό 5,9 μονάδες, από το δεύτερο κανάλι στο 18-54.

Η ομάδα του Πρωινό, στην τελευταία τους εκπομπή για φέτος ΑΝΤ1

«Το Πρωινό» μας αποχαιρέτησε την Παρασκευή 29 Ιουνίου από την Ερέτρια, ανανεώνοντας το ραντεβού του για του χρόνου. Με αφορμή την ολοκλήρωση της εκπομπής για τη φετινή σεζόν, η Φαίη Σκορδά έδωσε το δικό της ξεχωριστό μήνυμα, κάνοντας ειδική αναφορά στο πιο πιστό κοινό της, που είναι οι γυναίκες: «Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, που για ακόμα μία χρονιά στηρίξατε την παρέα του Πρωινού. Καλό καλοκαίρι κορίτσια μου! Σας αγαπώ!».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα