Φάρμα: Ο νέος κανόνας που “πάγωσε” τους παίκτες – “Κόλαση” για ένα… αυγό

Διαβάζεται σε 2'
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στη "Φάρμα"
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στη "Φάρμα" Glomex/Star

Η ανακοίνωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου δεν άρεσε σε αρκετούς παίκτες. Ποια παίκτρια αποχώρησε από τη “Φάρμα”. Χάος και ένταση στη γαλάζια ομάδα.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε η “Φάρμα” στο Star το βράδυ της Πέμπτης (12/10) και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος προχώρησε σε μια σημαντική ανακοίνωση, η οποία αλλάζει τα δεδομένα του αγροτικού ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στο θέμα των τραυματισμών, καθώς πολλοί ήταν οι παίκτες που χτύπησαν τις προηγούμενες μέρες, και μοιράστηκε την απόφαση που έλαβε η παραγωγή.

Όπως είπε, οι τραυματισμένοι παίκτες θα έχουν περιθώριο μίας εβδομάδας για να αναρρώσουν, αλλιώς θα αποχωρούν από το παιχνίδι. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εξήγησε πως θα ήταν άδικο να φτάσει στον τελικό ένας παίκτης που ενδεχομένως να είναι (ή να το παίζει) τραυματίας καθ’ όλη τη διάρκεια του ριάλιτι και να γίνει καλά λίγο πριν ολοκληρωθεί το ριάλιτι.

Ο νέος κανόνας της “Φάρμας” δεν άρεσε και πολύ σε κάποιους παίκτες, με την Ρούλα, για παράδειγμα, να λέει: “Δεν το θεωρώ τόσο δίκαιο, στεναχωρήθηκα. Αλλά οι κανόνες είναι σεβαστοί. Εάν δεν προλάβω να αναρρώσω, θα αποχωρήσω”.

Αποχώρησε η Μαρία από τη “Φάρμα”

Στο μεταξύ, στο χθεσινό επεισόδιο έλαβε χώρα και η μονομαχία της Αντωνίας και της Μαρίας, με την τελευταία, τελικά, να μην τα καταφέρνει και να αποχωρεί συγκινημένη, λέγοντας: “Πέρασα πολύ ωραία, έμαθα πολλά πράγματα. Ήμουν σε μία υπέροχη ομάδα. Θα μου λείψουν όλα τα παιδιά”.

Ένταση στη “Φάρμα” για ένα… αυγό

Από το επεισόδιο, όμως, δεν έλειψαν και οι καβγάδες, αυτή τη φορά με αφορμή ένα αυγό.

Συγκεκριμένα, ο Γιαννούλας ήθελε να δώσουν τρία και όχι δύο αυγά στην αντίπαλη ομάδα, με τον Σπύρο να αντιδρά. Ο χαρακτηρισμός “απάνθρωπος” που απηύθυνε ο πρώτος στον δεύτερο έφερε ακόμα μεγαλύτερη ένταση, αφού ο Σπύρος κατηγόρησε τον Γιαννούλα πως προσπαθήσει να τον παρουσιάσει ως “κακό” στους τηλεθεατές.

Οι δυο παίκτες αντάλλαξαν φωνές και ειρωνείες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα