Φίλος Mad Clip: “Ούτε βιαστής ήταν, ούτε έπαιρνε ναρκωτικά”

Φίλος Mad Clip: “Ούτε βιαστής ήταν, ούτε έπαιρνε ναρκωτικά”
Mad Clip και Mike ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ ΓΙΑΪΤΖΟΓΛΟΥ-WATKINSON / ΑΝΤ1

Στενός φίλος του Mad Clip, ξεσπά, μιλώντας για όλα όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με τον θάνατο του τράπερ.

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 μίλησε το πρωί της Δευτέρας (06/09) ο Mike, στενός φίλος του Mad Clip. Ο ίδιος ξέσπασε για όσα έχουν ειπωθεί το τελευταίο διάστημα για τις συνθήκες του θανάτου του γνωστού τράπερ, καλώντας όσους κατηγορούν τον αδικοχαμένο φίλο του να σταματήσουν σεβαστούν την μνήμη του.

“Ο λόγος που βγήκα και με τη συγκατάθεση όλων είναι λόγω κάποιων άρθρων που διαβάζουμε. Διαβάζω ότι ήταν μαστουρωμένος και καλά να πάθει, πήγαινε με 200, καλά να πάθει, έτρεχε, καλά να πάθει. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι ο Πίτερ ούτε τσιγάρο –ξέρετε ποιο τσιγάρο εννοώ- δεν κάπνιζε. Ούτε με 200 πήγαινε. Δεν πήγαινε με 70, πήγαινε με 150 χλμ/ώρα. Οκ, ποιος δεν έχει πάει με λίγο παραπάνω γκάζι στις 2 η ώρα το πρωί με άδεια την παραλιακή; Δεν ήταν σε κόντρα”, είπε αρχικά ο φίλος του Mad Clip.

“Χάθηκε ένα νέο παιδί, χάθηκε ένας τράπερ. Έχω ακούσει τόσα κακά σχόλια… Ούτε βιαστής ήταν, ούτε κλέφτης ήταν, ούτε τα λεφτά του έπαιρνε από εμάς. Δεν έπαιρνε ούτε ναρκωτικά, δεν έπινε αλκοόλ, ποτέ δεν οδηγούσε μεθυσμένος. Δεν είναι αλήτης”, είπε, οργισμένος ο Mike.

Δείτε παρακάτω όλα όσα δήλωσε, μιλώντας στο Πρωινό:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα