First Dates: Πήγε να βρει κοπέλα, αλλά κατέληξε να φλερτάρει τη Ζενεβιέβ

First Dates: Πήγε να βρει κοπέλα, αλλά κατέληξε να φλερτάρει τη Ζενεβιέβ
First Dates star tv

Παίκτης του First Dates αποκάλυψε πως αντί να φλερτάρει το ραντεβού του, φλέρταρε τη Ζενεβιέβ Μαζαρί. Όσα είπε για την εμπειρία του στο reality.

Ο Μανώλης Τσικριτζάκης, ο παίκτης που συμμετείχε στο First Dates και προκάλεσε αίσθηση με τις “παλαιάς κοπής” δηλώσεις τους, μίλησε το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή «Γεια Σου».

Ο 19χρονος αναφέρθηκε στην εμπειρία του από το reality του Star και αποκάλυψε το άγνωστο φλερτ του προς τη Ζενεβιέβ Μαζαρί.

«Δήλωσα συμμετοχή, γιατί είχα χάσει ένα στοίχημα με κάποιους φίλους. Το ραντεβού με τη Ραφαέλα δεν με ενθουσίασε, βαρέθηκα μετά από κάποιο σημείο. Πήγα εκεί για την πλάκα μου, όχι για σοβαρό σκοπό», τόνισε ο παίκτης του First Dates.

«Κάθε σοβαρός και νοήμων άνθρωπος που θέλει να βρει κάποιον να κάνει σχέση δεν θα πάει σε αυτό το σόου. Οι περισσότεροι πηγαίνουν εκεί για να κάνουν νούμερα, να πουν κάτι που θα σχολιαστεί. Κανείς δεν πάει γιατί πιστεύει ότι όντως από εκεί θα του αλλάξει η τύχη», ανέφερε.

«Δήλωσα πως είμαι άντρας παλαιών αρχών, γιατί δεν διασκεδάζω με τον τρόπο που διασκεδάζει η σημερινή νεολαία. Δεν ακούω αυτά τα σκουπίδια στη μουσική. Είναι τρόπος συμπεριφοράς. Καθένας λέει τα δικά του», απαντά για τις δηλώσεις του που προκάλεσαν αντιδράσεις.

«Θα προτιμούσα να έβγαινα ραντεβού με τη Ζενεβιέβ, φαίνεται πολύ όμορφη. Τη φλέρταρα στην αρχή αλλά μάλλον το έκοψε η εκπομπή», αποκάλυψε κλείνοντας ο παίκτης του First Dates.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα