First Dates: “Στράβωσε” επειδή του είπε ότι νηστεύει – “Έχετε κάτι vegan;”

First Dates: “Στράβωσε” επειδή του είπε ότι νηστεύει – “Έχετε κάτι vegan;”
First Dates star tv

Πρεμιέρα για το First Dates, μέσα από τη συχνότητα του Star. Η αμηχανία παίκτη για τις vegan επιλογές της κοπέλας στο πρώτο ραντεβού.

Με ατάκες, χιούμορ, διάθεση για φλερτ αλλά και… απρόοπτα ξεκίνησαν τα πρώτα ραντεβού των παικτών στο First Date, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Star το βράδυ της Κυριακής (30/4).

Το «τηλεοπτικό» διάσημο εστιατόριο του First Dates, μετά από 19 χώρες όπου έχει λειτουργήσει, άνοιξε τις πόρτες του και στην Ελλάδα με παρουσιάστρια τη Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Οκτώ άνθρωποι της διπλανής πόρτας ήρθαν αποφασισμένοι στο First Dates για να ζήσουν αυθόρμητα και αληθινά την ξεχωριστή εμπειρία του πρώτου ραντεβού.

Ανάμεσα σε αυτά, το πρώτο τους δείπνο πήραν μαζί η Ευμορφία και ο Δημήτρης, όμως τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ καλά. Ο λόγος; Το γεγονός ότι η Ευμορφία ζήτησε να φάει κάτι vegan, επειδή νηστεύει, όπως είπε.

Το… στράβωμα του παίκτη επειδή η κοπέλα ζήτησε vegan επιλογές ήταν εμφανές. Ο ίδιος, μάλιστα, προσπάθησε να την πειράξει, με αποτυχημένο τρόπο, ρωτώντας τη αν θα της τρέξουν τα σάλια, βλέποντας το κρέας μπροστά της.

Το πρώτο ραντεβού της Ευμορφίας και του Δημήτρη

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα