Φοίβος: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισε επαγγελματικά με την Βανδή μετά από 17 χρόνια

Φοίβος: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισε επαγγελματικά με την Βανδή μετά από 17 χρόνια
Ο Φοίβος στο "Ενώπιος Ενωπίων" GLOMEX

Τα λόγια αγάπης της Δέσποινας Βανδή προς τον στιχουργό και συνθέτη Φοίβο. Οι λόγοι που οδήγησαν στο επαγγελματικό τους "διαζύγιο" έπειτα από 17 χρόνια συνεργασίας και επιτυχίας.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” στον ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (17/02) ο γνωστός στιχουργός και συνθέτης Φοίβος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για το επαγγελματικό “διαζύγιό” του από την Δέσποινα Βανδή, έπειτα από 17 ολόκληρα χρόνια επιτυχίας και συνεργασίας.

Προτού εξομολογηθεί τους λόγους που οδήγησαν στον “χωρισμό” τους, η Δέσποινα Βανδή είχε μιλήσει συγκινημένη στην εκπομπή για την σχέση της με τον Φοίβο και όσα πέρασαν μαζί, λέγοντας:

“Όλες τις μεγάλες μου συγκινήσεις τις έχω ζήσει με τον Φοίβο, μαζί με τον Φοίβο. Στη φάση που συναντηθήκαμε ήταν ήδη επιτυχημένος. Δεν μπορούσα να φανταστώ τα πράγματα που θα ακολουθούσαν. Η σχέση μας ειλικρινής, ζεστή… Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να γίνει σκληρός, αλλά δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη από πίσω. Οι δίσκοι μας ήταν πάντα πολυμορφικοί, εκείνος μπορούσε να γράψει τα πάντα και εγώ αισθανόμουν ότι μπορώ να πω τα πάντα. Κάναμε μεγάλες επιτυχίες σε όλα τα είδη. Η κορυφαία μας στιγμή ήταν ο δίσκος “Γεια”, ένας από τους εμπορικότερους δίσκους στην ελληνική μουσική“.

“Σε αγαπάω πολύ, μπορεί να έχουμε χαθεί τα τελευταία χρόνια αλλά σε έχω στην καρδιά μου πάντα. Ήμασταν παντρεμένοι μουσικά. Θέλω μόνο τα καλύτερα για σένα, για την Αμαλία, για τα παιδιά σου. Θέλω να είσαι ευτυχισμένος, που ξέρω ότι είσαι. Έτσι να συνεχίσεις”, κατέληξε η Δέσποινα Βανδή.

Έπειτα, ο Φοίβος αναφέρθηκε στην διάσημη τραγουδίστρια, δηλώνοντας:

“Πρώτα από όλα, τα αισθήματα για την Δέσποινα Βανδή είναι αμοιβαία. Όσα είπε στο βίντεο, εξακολουθώ να τα αισθάνομαι και εγώ για εκείνη. Όσο για το “διαζύγιο”, σκέψου το αγαπημένο σου φαγητό, τα μακαρόνια με κιμά. Φαντάζεσαι να τρως κάθε μέρα επί 17 χρόνια μακαρόνια με κιμά; Δεν θα έφτανε κάποια στιγμή που θα ήθελες να δοκιμάσεις και ένα άλλο φαγητό; Είναι τόσο απλό. Ήταν μια σκέψη κυρίως της Δέσποινας Βανδή. Ήθελε να δοκιμάσει κι άλλα πράγματα. Είναι κατανοητό, ανθρώπινο”.

“Εγώ είμαι διαφορετικής λογικής, πιο επαγγελματικής. Είμαι του δόγματος ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις. Εγώ είμαι πιο ψυχαναγκασμένος, πιο σταθερός. Ο καλλιτέχνης είναι αλλιώς, θέλει να ψάχνεται και πολύ καλά έκανε”, πρόσθεσε ο Φοίβος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα