Φοίβος Δεληβοριάς: Με εκπομπή – έκπληξη στην ΕΡΤ1

Φοίβος Δεληβοριάς: Με εκπομπή – έκπληξη στην ΕΡΤ1
Ο Φοίβος Δεληβοριάς papadakispress

"Τα Νούμερα" του Φοίβου Δεληβοριά έρχονται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Όλες οι λεπτομέρειες.

Η ΕΡΤ συνεχίζει να επενδύει στη μυθοπλασία και στις ψυχαγωγικές εκπομπές, κερδίζοντας ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη του κοινού. Στο ίδιο πνεύμα θα συνεχίσει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν η κρατική τηλεόραση, καθώς την επόμενη χρονιά θα έρθουν νέες παραγωγές που όπως όλα δείχνουν θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Ανάμεσα σε αυτές τις νέες παραγωγές θα δούμε και τη νέα εκπομπή μυθοπλασίας του Φοίβου Δεληβοριά, “Τα Νούμερα”. Ο τραγουδοποιός αποδέχτηκε την πρόταση της ΕΡΤ να δημιουργήσει κάτι δικό του και έτσι πρότεινε μια μουσική, αθηναϊκή κωμωδία με χαρακτήρες, υπόθεση, αλλά και guests.

“Τα Νούμερα” έρχονται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και θα αποτελούνται από 24 επεισόδια, όπου σε κάθε επεισόδιο θα έρχονται διαφορετικοί Έλληνες καλλιτέχνες.

Ο γνωστός καλλιτέχνης μέσα από τη σελίδα του στο facebook κάλεσε τον κόσμο αν θέλει να πάρει μέρος στα “Νούμερα” ως κοινό.

“Η ΕΡΤ και οι άνθρωποί της, μου έκαναν εδώ και έναν χρόνο -και μετά την πολύ ωραία συνεργασία μας στο Δεύτερο- την τιμή να μου προτείνουν να δημιουργήσω κάτι δικό μου για την τηλεόραση της ΕΡΤ-1.

Σε άλλες φάσεις δεν πιστεύω πως θα ξεπερνούσα τις αιώνιες αμφιβολίες μου. Η ΕΡΤ όμως, μετά το «Μουσικό κουτί», το ERTFLIX, και κάποιες πρόσφατες, εξαιρετικές σειρές μυθοπλασίας είναι ξανά μια ΕΡΤ-φυτώριο στον τομέα της ψυχαγωγίας, όπως ήταν στα παιδικά μου χρόνια-και όπως θα έπρεπε πάντοτε να είναι.

Η πρόταση συνέπεσε με μιαν ιδέα που με τριβέλιζε εδώ και κάποιο διάστημα. Μια μουσική, σύγχρονη, αθηναϊκή κωμωδία. Με χαρακτήρες, υπόθεση, γκεστς σε ρόλους-έκπληξη. Όπου θα μπορούσα στο σενάριο να δείξω την αγάπη μου για μας, «τα νούμερα» του κόσμου του τραγουδιού και του θεάτρου, να ρίξω φως στο καμαρίνι και στο βεστιάριο, στο στούντιο και στ’αμάξι μας, στα σπίτια και στους έρωτές μας, στο ψώνιο και στις μανίες μας. Κατέθεσα λοιπόν «ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ».

Και μετά από συσκέψεις, γέλια, κέφι, γράψιμο, προετοιμασίες και προβληματισμούς το πλοίο είναι έτοιμο να ξεκινήσει για 24 σταθμούς-επεισόδια που θα αρχίσουν να προβάλλονται το Σεπτέμβριο. Μια εκπληκτική ομάδα κινηματογραφικής παραγωγής, ένα έξοχο cast με ηθοποιούς που θαυμάζω, 5 ημιπαράφρονες σεναριογράφοι με head τον παλιό φίλο Σπύρο Κρίμπαλη και ο καπετάνιος Γρηγόρης Καραντινάκης στο τιμόνι- και είμαστε έτοιμοι για καινούργιες θάλασσες.

Δεν σας λέω περισσότερα. Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές -και θέλουμε να τις κρατήσουμε εκπλήξεις”, τόνισε ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version