Φως στο Τούνελ: Συγκλονίζει το νέο trailer για την Πάτρα – Η μαρτυρία που “καίει” τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Φως στο Τούνελ: Συγκλονίζει το νέο trailer για την Πάτρα – Η μαρτυρία που “καίει” τη Ρούλα Πισπιρίγκου
Αγγελική Νικολούλη Youtube / @Fos Sto Tounel Nikolouli

Συγκλονιστικό αναμένεται το αποψινό "Φως στο Τούνελ" με την Αγγελική Νικολούλη, η οποία επιστρέφει με νέα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. Η παρέμβαση εισαγγελέα και η μαρτυρία που "καίει" τη μητέρα και άλλα πρόσωπα.

Νέες αποκαλύψεις αναμένεται να φέρει στο φως της δημοσιότητας το βράδυ της Παρασκευής (13/05) η Αγγελική Νικολούλη και το “Φως στο Τούνελ” για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας του θανάτου των τριών κοριτσιών, μετά και το πόρισμα του ιατροδικαστή με το οποίο επιβεβαιώνεται ότι ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας οφείλεται σε θανατηφόρο δηλητηρίαση από φαρμακευτική ουσία (κεταμίνη).

Όπως βλέπουμε στο ένα από τα δύο trailer της εκπομπής που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του MEGA, μία συγκλονιστική μαρτυρία έρχεται για να ενώσει τα κομμάτια του παζλ, ενώ υπάρχει και παρέμβαση εισαγγελέα μετά από έρευνα της εκπομπής.

Όπως ήταν φυσικό το trailer της εκπομπής προκάλεσε αναστάτωση στους χρήστες του Twitter, οι οποίοι όπως γράφουν θα περιμένουν με αγωνία τις αποκαλύψεις της δημοσιογράφου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα