Φωτιά στο Master Chef: Επέστρεψαν Γωγώ και Μάγκυ – Ηχούν απειλητικά οι κατσαρόλες

Φωτιά στο Master Chef: Επέστρεψαν Γωγώ και Μάγκυ – Ηχούν απειλητικά οι κατσαρόλες

Στο master chef απόψε έχει μονομαχία - Γωγώ vs Τζώρτζης πίσω από τους πάγκους της κουζίνας

Μια δοκιμασία που δεν έμοιαζε με όσα είχαμε δει μέχρι σήμερα στο Master Chef, παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης από την τηλεόραση του Star. Οι 9 φιναλίστ κλήθηκαν να δοκιμάσουν επτά πιάτα και να τα βαθμολογήσουν, όπως ακριβώς κάνουν και οι Κοντιζάς, Ιωαννίδης και Κουτσόπουλος όλο αυτό το διάστημα. Εκείνο που δεν ήξεραν οι παίκτες ήταν πως τα πιάτα είχαν μαγειρέψει ισάριθμοι παίκτες που είχαν αποχωρήσει από το παιχνίδι. Η βαθμολογία λοιπόν των εννέα ήταν και εκείνη που έδωσε το εισιτήριο σε τέσσερις από τους αποχωρήσαντες να επιστρέψουν στο παιχνίδι.

Εκείνοι που διεκδίκησαν την επιστροφή, ήταν ο Χαράλαμπος, ο Κωνσταντίνος, η Νικολέτα, ο Μάριος, ο Βασίλης, η Μάγκυ και η Γωγώ. Αρκετοί ήταν οι παίκτες που αντέδρασαν στη θέα της Μάκγυς πίσω στο πλατό. Να θυμίσουμε ότι η παίκτρια είχε αποχωρήσει οικειοθελώς για προσωπικούς λόγους από το παιχνίδι. Η ειρωνεία της τύχης ωστόσο ήταν πως η παίκτρια συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία. Τη δεύτερη καλύτερη βαθμολογία έδωσαν στη Γωγώ, η οποία και άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Τζώρτζη και την Ηλέκτρα, κατά την αποχώρησή της, την περασμένη εβδομάδα.

Δείτε τις αντιρρήσεις που εκφράστηκαν και δημόσια:

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το επεισόδιο έκλεισε με την ανάδειξη των επόμενων υποψηφίων προς αποχώρηση. Ανάμεσά τους η Γωγώ και ο Τζώρτζης που φαίνεται ότι θα λύσουν τη βεντέτα μέσα από τη μαγειρική δοκιμασία για την παραμονή στο παιχνίδι. “Μας δουλεύεις τώρα, πλέον δεν υπάρχουν τυπικότητες” σχολίασε για τον συμπαίκτη της, η Γωγώ και πρόσθεσε πως όπως όταν επέστρεψε της έδωσε το χέρι του και ήθελε να του το κόψει, το ίδιο ένιωσε και την ώρα της ανακοίνωσης των υποψηφίων προς αποχώρηση. “Η αμήχανη χειραψία της Γωγούς ήταν λίγο απαθής. Εγώ σαν Τζώρτζης δεν έχω αλλάξει τη στάση μου” είπε ο παίκτης από την πλευρά του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα