Game of Thrones: Και όμως, οι Simpsons είχαν προβλέψει τι θα έκανε η Νταινέρυς

Game of Thrones: Και όμως, οι Simpsons είχαν προβλέψει τι θα έκανε η Νταινέρυς

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι σεναριογράφοι του καρτούν προβλέπουν το μέλλον. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εκλογή Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ. Δείτε τώρα τι είχαν "βρει".

Warning: Spoilers στο άρθρο για το επεισόδιο 5 της σεζόν 8

Οι δημιουργοί των Simpsons έχουν προβλέψει πάμπολλα γεγονότα, ανάμεσα στα οποία ήταν και οι μεταλλαγμένες ντομάτες tomacco που έγιναν πραγματικότητα το 2003 από αγρότη στις ΗΠΑ.

Το 2000 άλλωστε, στο επεισόδιο “Bart To The Future” η Lisa Simpson γίνεται πρόεδρος των ΗΠΑ στο 2030, και συνειδητοποιεί πως έχει “κληρονομήσει” ένα τεράστιο χρέος από την… προεδρία Τραμπ που προηγήθηκε.

Τώρα, όπως φαίνεται, είχαν “δει” σαν άλλοι… Bran, τη μεταστροφή της Daenerys Targaryen σε “‘mad queen” στο επεισόδιο 5 του τελευταίου κύκλου του Game of Thrones.

Η Daenerys έκαψε όλο το King’s Landing καβάλα στον Drogon, παρά το γεγονός ότι η Cersei Lannister είχε παραδοθεί χτυπώντας τις καμπάνες.

Στο επεισόδιο-παρωδία των The Simpsons, με τίτλο “The Serfsons”, από το 2017, οι δημιουργοί είχαν παρουσιάσει έναν δράκο να κατακαίει το Springfield και τους κατοίκους του την ώρα που η οικογένεια των καρτούν παρακολουθούσε από ψηλά.

Ορίστε. Χωρίς Καλίσι εδώ, αλλά με τη “βοήθεια” του Homer:

Και το αντίστοιχο του GoT:

 

Η νέα “πρόβλεψη” των δημιουργών των Simpsons έκανε τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να σχολιάσουν το Ντραγκάρις του Homer και της παρέας του, αναφέροντας πως η δημιουργική ομάδα έχει μια “κρυστάλλινη σφαίρα” ή κάτι τέτοιο.

Άλλος χρήστης “πάντρεψε” το θέμα της σειράς του FOX με τα πλάνα έναρξης του Game of Thrones και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο.

Και εδώ το… αντίστροφο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα