Γη της Ελιάς: Η συγκλονιστική σκηνή γυναικοκτονίας της Μυρτάλης – “Πλάνταξε” το Twitter

Γη της Ελιάς: Η συγκλονιστική σκηνή γυναικοκτονίας της Μυρτάλης – “Πλάνταξε” το Twitter

Σπαρακτικές σκηνές μετά τη δολοφονία της Μυρτάλης στη "Γη της Ελιάς". Το Twitter αποθέωσε Νεοφύτου, Κονιόρδου, Κουλουκάκου για τις ερμηνείες τους. Δείτε τα πιο συγκλονιστικά καρέ.

Συγκλονιστικά είναι τα τελευταία επεισόδια της σειράς “Γη της Ελιάς” στο MEGA, με τη γυναικοκτονία της Μυρτάλης από τον Αλέξη τις προηγούμενες μέρες να ανατριχιάζει τους τηλεθεατές.

Ο Αλέξης εισέβαλε στο σπίτι αιφνιδιάζοντας τη Μυρτάλη, η οποία κρατούσε τη βαλίτσα και ετοιμαζόταν να φύγει. Αρχικά, την παρακάλεσε να μείνει, αλλά εκείνη ήταν ανένδοτη. Προσπαθώντας να ξεφύγει από τα χέρια του, ο Αλέξης την δολοφόνησε.

“Σου είπα ότι εμείς οι δύο δεν θα χωρίσουμε ποτέ, είσαι δικιά μου και θα μείνεις μόνο δικιά μου” είπε και την έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια.

Ο Αλέξης σε κατάσταση σοκ, τηλεφώνησε στη μητέρα του και την ενημέρωσε για τον φόνο της Μυρτάλης, με την Μαργαρίτα να συγκλονίζει με την κραυγή θρήνου στην παρακάτω σκηνή.

Την ίδια στιγμή, το χωριό πληροφορήθηκε για την άγρια δολοφονία της Μυρτάλης, με τη Μαρίνα και την Ιουλία να αποτελούν τραγικές φιγούρες.

Γη της Ελιάς: Οι αντιδράσεις στο Twitter

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (22/05), ο Αλέξης ομολόγησε στον Κουράκο όλους τους φόνους που έχει διαπράξει, με τη μητέρα του να καταρρέει Η Μαρίνα τα έβαλε με τον εαυτό της, γιατί ήξερε όσα είχε κάνει ο Αλέξης στη Μυρτάλη και δεν την πίεσε να τον χωρίσει, ενώ η Ιουλία ένιωσε άσχημα που απομακρύνθηκε από κοντά της, ενώ ουσιαστικά την είχε σαν κόρη της.

Οι τηλεθεατές αποθέωσαν την Αντιγόνη Νεοφύτου (Μαρίνα), την Λυδία Κονιόρδου (Μαργαρίτα) αλλά και την Ιουλία (Αντιγόνη Κουλουκάκου) για τις ερμηνείες τους.

Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης (23/05)

Ο Στέφανος επιστρέφει για λίγες ημέρες στην Αρεόπολη, θέλοντας να παραστεί στην κηδεία της Μυρτάλης. Η Μαργαρίτα βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού. Η Ισμήνη μαθαίνει για τον χωρισμό του Χρήστου κι επιμένει να τον φιλοξενήσει στο σπίτι της. Ο Αλέξης οδηγείται στον ανακριτή και τον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί για τα αποτρόπαια εγκλήματα που διέπραξε. Η Μαρίνα αποκαλύπτει σε όλους ότι πριν από ένα χρόνο ο Αλέξης είχε απαγάγει τη Μυρτάλη και η Μαργαρίτα της είχε ζητήσει να το κρατήσει κρυφό. Αργότερα, η Ιουλία πηγαίνει έξαλλη στο σπίτι της Μαργαρίτας και της ζητάει τον λόγο γι’ αυτή τη συγκάλυψη. Ο Ορέστης γνωρίζει τη Δήμητρα στο καφενείο. Η Μαρίνα συγκινείται όταν ο Ισίδωρος της χαρίζει το οικογενειακό δαχτυλίδι της Μυρτάλης.

Γη της Ελιάς: Δείτε το trailer της Τρίτης (23/05)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα