Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Αλέξης δολοφονεί τη Μυρτάλη

Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Αλέξης δολοφονεί τη Μυρτάλη
Γη της Ελιάς mega tv

Θρήνος στη "Γη της Ελιάς" για το τέλος της Μυρτάλης, η οποία δολοφονείται από τον σύντροφό της.

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega, με τίτλο η “Γη της Ελιάς”, με τους πρωταγωνιστές να έρχονται σε μεγάλη σύγκρουση.

Η Ευτυχία βασανίζεται από τύψεις όσο πλησιάζει ο γάμος της με τον Κουράκο. Την ίδια ώρα, η Μυρτάλη τσακώνεται με τον Αλέξη και εκείνος ασκεί βία σε βάρος της. Η δολοφονία της από τον σύντροφό της θα σοκάρει τους πάντες.

Γη της Ελιάς: Ραγδαίες εξελίξεις την Πέμπτη 4 Μαΐου

Ο Μάνος και ο Δημοσθένης προσπαθούν να πείσουν τον Στάθη να αναθεωρήσει τον χωρισμό του με την Ιουλία, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Μετά από συνεννόηση με τη Μαργαρίτα, ο Στάθης νοικιάζει το σπίτι της Θεοδώρας. Ο Ισίδωρος, αλλάζει την άποψή του για τον Στάθη και τονίζει στην Ιουλία πως έπραξε λανθασμένα. Εκείνη, όμως, δεν δείχνει διατεθειμένη να κάνει πίσω.

Η Ευτυχία βασανίζεται από τύψεις όσο πλησιάζει ο γάμος της με τον Κουράκο. Ο Ορέστης ξεκινά για την Αθήνα, με τους ανθρώπους του Δημοσθένη να τον παρακολουθούν συνεχώς. Όταν τους αντιλαμβάνεται, προσπαθεί να αντιδράσει, αλλά στριμώχνεται σε παγίδα θανάτου.

Γη της Ελιάς: Δείτε το trailer της Πέμπτης

Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε την Παρασκευή 5 Μαΐου

Ο Ορέστης καταγγέλλει την επίθεση που δέχθηκε στον Κουράκο, ο οποίος δεσμεύεται να το ερευνήσει. Ο Δημοσθένης, από την άλλη, καταριέται που η απόπειρα απέτυχε και προσπαθεί να μάθει τα πάντα για τον Ορέστη. Η Ισμήνη νιώθει απέραντη ευγνωμοσύνη απέναντι στον δότη… Ο Μάνος και η Μαρίνα κάνουν σχέδια για το μωρό που έρχεται, ενώ η μικρή Αγγελική δεν χάνει ευκαιρία να γκρινιάξει.

Η Μυρτάλη τσακώνεται με τον Αλέξη και εκείνος ασκεί βία σε βάρος της. Η Μυρτάλη, τρομοκρατημένη, προσπαθεί να επισπεύσει τις διαδικασίες για τη μετακόμισή της στην Ελβετία. Η Μαργαρίτα αρχίζει να συνηθίζει την παρουσία της Θεοδώρας στο σπίτι της και νιώθει όμορφα που έχει κάποιον να φροντίζει. Ο Λυκούργος έχει πλέον αναρρώσει και επιστρέφει στο σπίτι του. Την ίδια ώρα, η Ισμήνη χτυπάει το κουδούνι στο σπίτι του δότη.

Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Αλέξης δολοφονεί τη Μυρτάλη

Η Μυρτάλη είναι τρομοκρατημένη με την βίαιη συμπεριφορά του Αλέξη και φοβάται για τη ζωή της. Πάνω σε μια μεγάλη ένταση, εκείνος τη χτυπά για ακόμη μια φορά. Εκείνη, ετοιμάζεται να του πει να χωρίσουν, ωστόσο πριν προλάβει να το κάνει, ο Αλέξης τη δολοφονεί. Η είδηση της γυναικοκτονίας βυθίζει στο πένθος τη Μάνη.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα