Γιάννης Αϊβάζης: Χρειάζεται οξυγόνο – Τα νεότερα για την υγεία του

Γιάννης Αϊβάζης: Χρειάζεται οξυγόνο – Τα νεότερα για την υγεία του
Ο Γιάννης Αϊβάζης Instagram

Στο νοσοκομείο "Σωτηρία" νοσηλεύεται με κορονοϊό ο Γιάννης Αϊβάζης από το βράδυ της Δευτέρας. Ο ηθοποιός χρειάζεται συχνά οξυγόνο.

Ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο “Σωτηρία” από το βράδυ της Δευτέρας με κορονοϊό, δεν είναι καλά στην υγεία του, ενώ συχνά χρειάζεται οξυγόνο. Ο ίδιος έχει εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις του εμβολίου.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της Happy Day, ο ηθοποιός πολλές φορές χρειάζεται οξυγόνο όμως δεν είναι ακόμη στη φάση της διασωλήνωσης.

“Δεν είναι πολύ καλά ο Γιάννης αλλά ευτυχώς δεν είναι και στη φάση της διασωλήνωσης. Χρειάζεται οξυγόνο αρκετές φορές. Να πούμε ότι είναι διπλά εμβολιασμένος, θεωρητικά είναι καλυμμένος από αυτή την άποψη. Ο Μιχάλης Πλεμμένος που κάποια στιγμή κατάφερε να μιλήσει και τηλεφωνικά μας είπε ενδεικτικά ότι δεν έβγαινε η φωνή του”, είπε η Σταματίνα.

Ο Κώστας Φραγκολιάς που διατηρεί μια ιδιαίτερη φιλία με τον Γιάννη Αϊβάζη, μίλησε και αυτός στην εκπομπήμ δηλώνοντας πως “είναι λίγο σοβαρά τα πράγματα”.

“Μιλήσαμε με μηνύματα, τον είδα λίγο σοβαρό ας πούμε, παραπάνω από ό,τι τον έχω εγώ συνηθίσει και είναι έτσι λίγο σοβαρά τα πράγματα. Είναι κάτι που δεν το περίμενε”.

Instagram

Δείτε το βίντεο για τα νεότερα με την κατάσταση της υγείας του Γιάννη Αϊβάζη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα