Γιώργος Καρκάς: Μίλησε για το μοιραίο βράδυ που τον έστειλε στη φυλακή

Γιώργος Καρκάς: Μίλησε για το μοιραίο βράδυ που τον έστειλε στη φυλακή
Ο Γιώργος Καρκάς στα "Μεσάνυχτα" Youtube

Ο Γιώργος Καρκάς που κατηγορήθηκε για τον βιασμό ενός οδηγού ταξί τον Νοέμβριο του 2018, μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τη μοιραία κούρσα και όλα όσα συνέβησαν.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (12/05) ο Γιώργος Καρκάς, ο ηθοποιός που υπήρξε κατηγορούμενος στην πολύκροτη υπόθεση για τον βιασμό ενός οδηγού ταξί τον Νοέμβριο του 2018 και αθωώθηκε μετά από 16 μήνες φυλακής.

Ο Γιώργος Καρκάς άνοιξε τα χαρτιά του στην Ελεονώρα Μελέτη και περιέγραψε καρέ-καρέ το μοιραίο εκείνο βράδυ, που τον οδήγησε στη φυλακή, ενώ αναφέρθηκε στη χρήση ουσιών, στο πώς είδε το όνομά του να διασύρεται στα Μέσα και στην αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου.

Για τη χρήση ουσιών

Ξεκινώντας την εξομολόγησή του, ο Γιώργος Καρκάς παραδέχτηκε πως αντιμετώπιζε πρόβλημα με τη χρήση ουσιών από τα 26 του χρόνια.

“Αντιμετώπιζα πολύ χοντρό πρόβλημα από τα 26 μου με τα ναρκωτικά μέχρι και τα 29 οπότε φυλακίστηκα. Δεν γουστάρω να πω δημόσια το λόγο που ξεκίνησα τη χρήση ναρκωτικών. Είναι καθαρά δική μου ευθύνη.Προσπαθούσα να γεμίσω το συναισθηματικό μου κενό με τις ουσίες”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Καρέ-καρέ η μοιραία κούρσα

Ο Γιώργος Καρκάς ξεκίνησε να περιγράφει το μοιραίο βράδυ, λέγοντας πως έπειτα από ένα τριήμερο χρήσης ουσιών, αφαγίας και αϋπνίας, κάλεσε ένα ταξί μέσω εφαρμογής για να πάει να συναντήσει ένα φίλο του και να περάσουν μαζί τη νύχτα, ενώ αναφέρθηκε στη στάση που έκαναν στο sex shop.

Συζητάγαμε. Δεν μπορεί επί δυόμιση ώρες κάποιος να μιλάει μόνος του. Μοιράστηκα προσωπικές πληροφορίες με τον ταξιτζή κατά τη διάρκεια της διαδρομής που δεν χρειάζονταν. Ο πανούργος σε μία τέτοια κατάσταση είναι ο νηφάλιος και όχι ο χρήστης”, είπε, ενώ ανέφερε ότι του εξέφρασε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Έπειτα, ο ηθοποιός ανέφερε πως πήγαν μαζί σε ένα παρκάκι, όπου στο πάρκο συνάντησαν κάποιον τρίτο, έναν περαστικό, αναφέροντας ότι έκαναν χαβαλέ με κάπως ερωτική διάθεση. Παράλληλα, δήλωσε ότι επέστρεψαν στο ταξί και του ζήτησε να πάνε στο σταθμό Αττική, καθώς είχε ραντεβού σε 40 λεπτά με τον φίλο του.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι “έσβησε” στο κάθισμα του συνοδηγού και όταν συνήλθε ήταν στο νοσοκομείο.

“Ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω πάρα πολύ κόσμο, οι μισοί να με κοιτάνε επικριτικά και οι άλλοι μισοί με λύπηση. Ο ταξιτζής να λείπει, γυρνάω δίπλα μου και βλέπω ρόμπες και φορεία. Αυτό που με ένοιαζε ήταν να ηρεμήσει και να “ξεφουσκώσει” λίγο το θέμα με τον κόσμο που με κοίταζε και βλέπω πίσω από τον κόσμο και τους γιατρούς τον ταξιτζή να ουρλιάζει, να με κοιτάζει και να λέει “αλήτη τι μου έκανες;” και εκεί έρχεται κατά πάνω μου και με κλωτσάει στο λαιμό”, ανέφερε ο ηθοποιός.

“Πριν συνέλθω εγώ εκείνος είχε πάει μέσα στο νοσοκομείο και ούρλιαζε “σώστε το παιδί, θα σας σκοτώσω, πεθαίνει, αλήτες, θα σας σκοτώσω”, έβριζε και τους γιατρούς, να δείξει δηλαδή την ευαισθησία του στον λιπόθυμο άνθρωπο που κουβαλάει στο ταξί και μόλις συνέρχομαι ήρθε και με κλώτσησε. Εκεί φτάνει και η αστυνομία και τότε αρχίζει να λέει πως δεν αισθάνεται καλά, ότι του έριξαν κάτι στον καφέ, ότι του έριξαν σπρέι και ήρθαν τότε αστυνομικοί και με συλαμβάνουν χωρίς να ξέρω το γιατί και κυρίως χωρίς αδίκημα!”, πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα