Γιώργος Παπαδάκης: Συγκινημένος στο “αντίο” της Μαρίας Αναστασοπούλου – “Βελούδινο το διαζύγιό μας”

Διαβάζεται σε 2'
Γιώργος Παπαδάκης: Συγκινημένος στο “αντίο” της Μαρίας Αναστασοπούλου – “Βελούδινο το διαζύγιό μας”
PRINTSCREEN

Η τελευταία εκπομπή στον Ant1 ήταν η σημερινή για την Μαρία Αναστασοπούλου, και ο Γιώργος Παπαδάκης την αποχαιρέτησε συγκινημένος.

Την επαγγελματική συνεργασία τους ολοκλήρωσαν σήμερα, Παρασκευή (5/7), ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, λίγο πριν την ολοκλήρωση της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», απευθύνθηκε στη Μαρία Αναστασοπούλου: «Εγώ νιώθω την ανάγκη να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για τα χρόνια που ζήσαμε μαζί γιατί για εμένα ήταν πολύ σημαντικά. Έμαθα πολλά πράγματα από σένα, χάρηκα τη συνεργασία αυτή. Σου εύχομαι σε αυτό το βελούδινο διαζύγιο μεταξύ μας – μπορώ να σου πω ότι είναι πιο βελούδινο και από το πρώτο μου διαζύγιο, το πραγματικό διαζύγιο με την πρώτη γυναίκα μου με την οποία παραμένουμε αδελφικοί φίλοι όπως θα είμαστε και μαζί». 

Από την πλευρά της, η Μαρία Αναστοπούλου έκανε τον δικό της μίνι απολογισμό για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη. «Ναι φυσικά και θα είμαστε φίλοι. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να είναι εδώ οι συνάδελφοί σου και να περιμένουν να σε πάρουν αγκαλιά. Δεύτερον, ευχαριστώ πάρα πολύ την ομαδάρα του “Καλημέρα Ελλάδα”, ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που μου έδωσε τη δυνατότητα να κάνω πράγματα που δεν είχα ξανακάνει. Γιώργο Παπαδάκη σε ευχαριστώ. Συγκινείσαι, τι έπαθες;»

Τότε, ο Γιώργος Παπαδάκης πρόσθεσε: «Δε συγκινούμαι γιατί καμιά φορά η συγκίνηση είναι προσποιητή, ενώ τα συναισθήματά μου για εσένα είναι ειλικρινή». 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα