Γιώργος Παπαδόπουλος: Έτσι αντέδρασε η πεθερά του όταν τον γνώρισε

Γιώργος Παπαδόπουλος: Έτσι αντέδρασε η πεθερά του όταν τον γνώρισε
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη στο "The 2Night Show" ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η σύντροφός του, Γαλάτεια Βασιλιάδη, μίλησαν για τη γνωριμία τους, τη σχέση τους και το παιδί τους, τον Άγγελο.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night Show” ήταν το βράδυ της Τετάρτης (03/2) ο τραγουδοποιός Γιώργος Παπαδόπουλος μαζί με τη σύντροφό του, Γαλάτεια Βασιλειάδη. Το αγαπημένο ζευγάρι μίλησε για τη γνωριμία του, τους δεσμούς αγάπης και αφοσίωσης, καθώς και για τη γέννηση του μονάκριβου γιου τους, του Άγγελου.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Παπαδόπουλος περιέγραψε την αντίδραση της πεθεράς του στην πρώτη τους συνάντηση, προκαλώντας γέλια στο πλατό.

“Μου λέει “θα έρθουν η μαμά μου, με τη θεία μου και τον αδελφό μου στη Θεσσαλονίκη”. Της λέω “θέλω να τους γνωρίσω”. Εγώ ζήτησα να τους γνωρίσω. Κακιά στιγμή! Πάω στο σπίτι, χτυπάω την πόρτα, μου ανοίγει την πόρτα και είναι όλοι ήδη μέσα, έτοιμοι. Λέω “γεια” και πάω στην κουζίνα να φτιάξω έναν καφέ και έρχεται η πεθερά μου από πίσω μου, με πιάνει από τον γιακά και μου λέει: “Άκου να σου πω! Δεν θα πληγώσεις εσύ την κόρη μου!”. Της λέω “ούτε εγώ θέλω να πληγωθώ”. Αυτό ήταν το “καλημέρα” της. Τώρα μιλάμε συνέχεια. Όλοι οι τρελοί ταιριάξαμε”.

Το ζευγάρι μίλησε για το παιδί του, με τη Γαλάτεια να αναφέρει πως έγινε μητέρα αρκετά μικρή, στα 22 της χρόνια, αλλά δεν θα το άλλαζε με τίποτα. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος ανέφερε πως θα ήθελαν δεύτερο παιδί, χωρίς να βιάζονται. Αποκάλυψαν ότι δεν έχουν παντρευτεί, αλλά αισθάνονται σαν παντρεμένο ζευγάρι, ενώ ανέφερε πως η πιο μεγάλη στιγμή στη ζωή τους ήταν η γέννηση του Άγγελου.

Η σύντροφός του, που έχει σπουδάσει Μαθηματικά, αλλά ασχολείται με το σχέδιο μόδας, ανέφερε για τα επαγγελματικά της: “Ξεκίνησα τη σειρά γυναικείων ρούχων που σχεδιάζω όταν ήμουν έγκυος, αλλά έκανα μια μικρή παύση γιατί δεν είχα βοήθεια με το παιδί στην Αθήνα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα