Γιώργος Ζιώρης: Ο νικητής του 'The Voice' συγκινεί με την απώλεια που είχε πριν τον τελικό

Γιώργος Ζιώρης: Ο νικητής του 'The Voice' συγκινεί με την απώλεια που είχε πριν τον τελικό
YOUTUBE

Την μεγάλη απώλεια που βίωσε πριν ανακηρυχθεί νικητής του διαγωνισμού τραγουδιού αποκάλυψε ο νεαρός πολιτικός μηχανικός.

Για τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε την περίοδο που διαγωνιζόταν στο Voice μίλησε ο μεγάλος νικητής του δημοφιλούς  talent show, Γιώργος Ζιώρης.

Ο 23χρονς πολιτικός μηχανικός έχασε τον πατέρα του, κάτι που δεν θέλησε να δημοσιοποιήσει την περίοδο του παιχνιδιού, όπως αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου, "Εδώ".

«Δεν μιλήσαμε ποτέ για το πως θα διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση στην τηλεόραση. Θεώρησα σωστό να μη βγει καθόλου παραέξω. Δεν υπάρχει κανένας λόγος», είπε μιλώντας με την παρουσιάστρια.

Όπως τόνισε, στόχος του ήταν να κάνει τους ανθρώπους του χαρούμενους. «Έχω οικογένεια πίσω και πρέπει να γίνουν κι εκείνοι λίγο χαρούμενοι. Η μαμά μου, ο αδελφός μου, ο θείος μου, τους δίνεις λίγο χαρά παραπάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Ζιώρης είχε μόνο καλά λόγια να πει και για τον Coach του, Κωστή Μαραβέγια: «Δεν σκέφτηκα ποτέ την πιθανότητα ότι επειδή κέρδισε πέρυσι, δεν θα κερδίσει και φέτος. Ο coach έκανε πάρα πολύ καλές επιλογές σε φωνές και σε χαρακτηριστικά ανθρώπων. Ο Κωστής Μαραβέγιας μου είπε κάτι που το κράτησα ως συμβουλή "το ότι θα κερδίσεις το Voice, δεν σημαίνει άμεση επιτυχία, δεν σημαίνει άμεση καριέρα, θέλει δουλειά, θέλει στρώσιμο και θα το παλέψουμε". Είναι φιλικότατος, είναι άνθρωπος, είναι πολύ καλό παιδί. Είναι κοντά στα παιδιά. Τον ενδιαφέρει και η προσωπική ζωή των παιδιών, γιατί θέλει τα παιδιά να είναι καλά για να μπορούν να τραγουδήσουν και να δώσουν αυτό που θέλει. Είναι ό,τι χρειάζεται να είναι ένας coach, και σύμβουλος, είναι ψείρας».

Τέλος, επανέλαβε για μία ακόμη φορά, όπως και στην βραδιά του τελικού, ότι δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει το βασικό του επάγγελμα, αλλά θα προσπαθήσει να το συνδυάσει με μια καριέρα στο τραγούδι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

The Voice: Νικητής ο Γιώργος Ζιώρης - Ο Κωστής Μαραβέγιας έκανε πάλι το 'θαύμα' του

The Voice: Τι τηλεθέαση έκανε ο τελικός;

Πάνος Μουζουράκης: Παίζει στην ταινία 'Mamma Mia 2'

SHARE:

24Media Network