GNTM 2: Τα κορίτσια ντύνονται σέξι νοικοκυρές – Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

GNTM 2: Τα κορίτσια ντύνονται σέξι νοικοκυρές – Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο
GNTM 2 Glomex

Τα κορίτσια μπαίνουν στην κουζίνα, φορώντας δαντέλα. Παράλληλα, οι εντάσεις δίνουν και παίρνουν. Οι φωνές της Κάτιας στη Μαρία, προμηνύουν φουρτούνες. Τι θα δούμε τη Δευτέρας 18 Νοεμβρίου.

 Στο επεισόδιο της Τρίτης, το κορίτσι που αποχώρησε από το σπίτι του GNTM 2 ήταν η Μαρίνα, η οποία είχε την χειρότερη δοκιμασία στην φωτογράφιση με τις σχεδιάστριες μόδας.

Στην τριάδα προς αποχώρηση ήταν και η Άννα και η Ασημίνα, καθώς δεν τα πήγαν πολύ καλά, ωστόσο, την γλίτωσαν και τα μοντέλα του παιχνιδιού αποχαιρέτησαν την Μαρίνα.

Στο επεισόδιο που θα δούμε την ερχόμενη βδομάδα, τη Δευτέρας 18 Νοεμβρίου, τα κορίτσια θα δοκιμαστούν σε κάτι ιδιαίτερο. Μπαίνουν στην… κουζίνα, φορώντας δαντέλα!

Στο workshop του γνωστού chef Πάνου Ιωαννίδη και σε μία δοκιμασία επιβράβευσης, τα 11 επίδοξα top models θα κληθούν να φωτογραφηθούν «sexy» στην κουζίνα γιατί… ο μουσακάς δε βγαίνει χωρίς δαντέλα, όπως λέει χαρακτηριστικά η art director, Ζενεβιέβ.

Το αβαντάζ αυτή τη φορά έχει η Κάτια και φυσικά, δίνει το ντισαβαντάζ στη Μαρία. «Οφθαλμόν αντί οφθαλμού»; Οι εντάσεις δίνουν και παίρνουν και οι δύο κοπέλες έρχονται σε μεγάλη αντιπαράθεση μέσα στο σπίτι του διαγωνισμού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα