GNTM 2: Μαγικά, νεύρα και κλάματα – Ποια αποχώρησε για την “απαίσια” φωτογραφία της

GNTM 2: Μαγικά, νεύρα και κλάματα – Ποια αποχώρησε για την “απαίσια” φωτογραφία της
GNTM 2 Glomex

Γεμάτο δοκιμασίες, φωτογραφίσεις, αλλά και εντάσεις, ήταν το επεισόδιο της Τρίτης του GNTM 2. Ποιο κορίτσι πήρε την καλύτερη φωτογραφία και ποιο αναγκάστηκε να αποχωρήσει, ακούγοντας αρνητικά σχόλια;

Στο επεισόδιο της Τρίτης τα μοντέλα του GNTM 2 συνεργάστηκαν με τον διεθνούς φήμης μάγο Alexis, ο οποίος τους έκανε μία σειρά από μαγικά tricks.

Τα μαγικά του εντυπωσίασαν τόσο τα κορίτσια, όσο και τις Χριστοπούλου και Ζενεβιέβ που ήταν εκεί. Δύο κορίτσια ξεχώρισαν από αυτή τη δοκιμασία. Αυτές ήταν η Ελευθερία και η Εμμανουέλα, οι οποίες κέρδισαν μία απόδραση εκτός σπιτιού, ενώ θα συνοδεύσουν τον γνωστό μάγο ως βοηθοί του σε κάποια μελλοντική παράστασή του.


Έπειτα, ακολούθησε η δεύτερη δοκιμασία, που ήταν φωτογράφιση αποχώρησης. Έχοντας το αβαντάζ από την προηγούμενη δοκιμασία, η Κέισι ήταν αυτή που επέλεξε ποιο κορίτσι θα φωτογραφηθεί σε ποιο κόνσεπτ και, προφανώς, έδωσε στις FF τις πιο δύσκολες δοκιμασίες, ενώ αφαίρεσε και 2 λεπτά από τον χρόνο της Σουζάνας.

Η Ελευθερία άφησε το άγχος να την κυριεύσει σε μία ακόμα φωτογράφηση κι έτσι δημιούργησε αναστάτωση στο σετ. Κάποια στιγμή μάλιστα, εξομολογήθηκε on camera πως έχει σκεφτεί αρκετές φορές να τα παρατήσει, γιατί δεν αντέχει να βλέπει τον εαυτό της να είναι μέσα στο άγχος και να μην μπορεί να λειτουργήσει.

Στο πλατό ακούστηκαν διάφορες απόψεις από τους κριτές για τις φωτογραφίες των κοριτσιών, ωστόσο, την καλύτερη φωτογραφία της βδομάδας πήρε η Ίλντα, που ήταν υπέροχη σαν βασίλισσα του χιονιού. Η φωτογραφία της ήταν πολύ κοντά με της Μαρίας, που είχε κάνει μια, επίσης, πολύ καλή προσπάθεια στο ίδιο κόνσεπτ.

Φαίνεται πως η αποχώρηση της Μαρτίνας που ουσιαστικά την έβαλε πίσω στο σπίτι του GNTM, δεν άλλαξε ιδιαίτερα τα πράγματα για τη Σουζάνα. Η παίκτρια που αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα, έφυγε για δεύτερη φορά στο επεισόδιο της Τρίτης, αφού είχε τη χειρότερη φωτογραφία σύμφωνα με την κριτική επιτροπή.

Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά της είπε χαρακτηριστικά πως η φωτογραφία της ήταν “απαίσια”, ενώ ο Δημήτρης Σκουλός της έκανε ένα σχόλιο που την εκνεύρισε πάρα πολύ, αν και το έκρυψε για να μην δημιουργήσει αναστάτωση. Όπως της είπε: “Έχεις το κατάλληλο σώμα, αλλά είναι στον ακατάλληλο άνθρωπο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα