GNTM 2: “Μου χαλάσατε τη μέρα” – Έξαλλος ο Μπράτης, ποια αποχώρησε

GNTM 2: “Μου χαλάσατε τη μέρα” – Έξαλλος ο Μπράτης, ποια αποχώρησε
Αποχώρηση στο GNTM Glomex

Η δοκιμασία χωρίστηκε σε τρεις φάσεις: πασαρέλα, χορογραφία και φωτογράφιση. Γιατί, ενώ στην αρχή ο Άγγελος Μπράτης συγκινήθηκε, στη συνέχεια θύμωσε με τα κορίτσια. Ποιο μοντέλο είχε την καλύτερη φωτογραφία και ποιο τη χειρότερη.

Μια απαιτητική δοκιμασία είχαν τα κορίτσια του GNTM 2 το βράδυ της Τρίτης, η οποία χωρίστηκε, μάλιστα, σε τρεις φάσεις: σε πασαρέλα, χορογραφία και φωτογράφιση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Πρωταγωνιστής της δοκιμασίας και οδηγός των κοριτσιών ήταν ο Άγγελος Μπράτης. Τα μοντέλα φόρεσαν τις δημιουργίες του γνωστού σχεδιαστή και κριτή του GNTM, ενώ κλήθηκαν να τις αναδείξουν μέσω των τριών παραπάνω τρόπων, έχοντας και τη βοήθεια του Τάσου Ξιάρχου.

Τόσο στην πασαρέλα όσο και στην κοινή χορογραφία πάνω στη σκηνή του θεάτρου, τα μοντέλα τα πήγαν καταπληκτικά, καταφέρνοντας να συγκινήσουν τον Άγγελο Μπράτη και να τον κάνουν πάρα πολύ χαρούμενο για την απόδοσή τους και για την ανάδειξη των ρούχων του.


Υπήρξαν και δύο εκπλήξεις κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας. Η μία ήταν το αβαντάζ της Άννας, η οποία πήρε ασυλία. Η δεύτερη ήταν η μητέρα του Μπράτη, την οποία σύστησε ο ίδιος στο κοινό. Δε σταμάτησε να την κρατά αγκαλιά και να δηλώνει πόσο υπερήφανος είναι για εκείνη.

Η χαρά και η συγκίνηση, όμως, κόπηκαν απότομα στην τρίτη και τελευταία φάση της δοκιμασίας, όταν ήρθε η στιγμή της φωτογράφισης. Τα κορίτσια ήταν λες και ξέχασαν όλα όσα έμαθαν προηγουμένως και φωτογραφήθηκαν δίχως χάρη και χωρίς σεβασμό προς τα ρούχα.

Ο Άγγελος Μπράτης έγινε έξαλλος με τα κορίτσια, αφού ήταν σαν να έβλεπε μπροστά του εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους, από αυτούς που είδε στις προηγούμενες δοκιμασίες. Θύμωσε πολύ, κάνοντας αυστηρές παρατηρήσεις στα κορίτσια και λέγοντας διάφορες “φαρμακερές” ατάκες:

“Με εκνευρίζει να βλέπω να πιάνουν τα ρούχα και να τα πετάνε. Τι είναι αυτό τώρα; Τα ρούχα δεν χρειάζονται τα χεράκια σας να τα πετάνε. Δεν είναι τούλια, δεν είναι τούρτες, είναι αρχιτεκτονική. Μέχρι τώρα μου έχουν χαλάσει όλα τα κορίτσια μια υπέροχη μέρα. Ήσασταν υπέροχες και τώρα ξαφνικά πάει όλο. Είναι σαν να έχετε γυρίσει στο σπίτι και να κάνετε πόζες στον καθρέφτη για τη Σούπερ Κατερίνα του ’85”.


Τα αυστηρά σχόλια συνεχίστηκαν και στο πλατό αργότερα, αφού ο Μπράτης δήλωσε απογοητευμένος τόσο με την Κάτια, που την επέλεξε για να ανοίξει την επίδειξή του, όσο και με τη Σουζάνα που την έβαλε να κλείσει το show. Ο σχεδιαστής φάνηκε πως μετάνιωσε και για τις δύο επιλογές του.

Την καλύτερη φωτογραφία είχε η Άννα – Μαρία, στη οποία είπε, μάλιστα, πως θα έπρεπε να ανοίξει το show στη θέση της Κάτιας. Η Άννα δεν τα πήγε καλά, αλλά γλίτωσε μόνο επειδή είχε το αβαντάζ της ασυλίας, ενώ την χειρότερη φωτογραφία είχε η Σουζάνα, η οποία αποχώρησε από το παιχνίδι.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα