GNTM 2: Πώς εκμεταλλεύτηκε η Χαρά το αβαντάζ και πως την ξεγέλασε η Κάτια

GNTM 2: Πώς εκμεταλλεύτηκε η Χαρά το αβαντάζ και πως την ξεγέλασε η Κάτια

Η Χαρά, νικήτρια της τελευταίας δοκιμασίας, ανέλαβε να μοιράσει ρόλους στα κορίτσια. Όμως η Κάτια φαίνεται πως κατάφερε να την ξεγελάσει.

Τα κορίτσια του GNTM σήμερα διαγωνίστηκαν σε μια “στρατιωτικού τύπου” δοκιμασία. Για τη φωτογράφιση υπήρχαν δύο διαφορετικά σετ, το ένα ήταν “έρπινγκ”, ενώ το άλλο μια πυραμίδα, όπου τα επίδοξα μοντέλα θα έπρεπε να ανέβουν από τη μια πλευρά και να κατέβουν από την άλλη.

Η Χαρά, νικήτρια της τελευταίας δοκιμασίας, ανέλαβε να μοιράσει ρόλους στα κορίτσια. Να επιλέξει δηλαδή ποια κοπέλα θα φωτογραφηθεί σε ποιο σετ. Η κόντρα με τις “FF” φυσικά συνεχίζεται και έτσι η Χαρά επέλεξε να δυσκολέψει την Κάτια, η οποία προηγουμένως είχε δηλώσει πως θεωρεί την πυραμίδα πιο εύκολη.

Όταν λοιπόν η Χαρά την επέλεξε, δηλώνοντας πως ήθελε να την δυσκολέψει, για το σετ του “έρπινγκ” η Κάτια “πέταξε” από την χαρά της. Αφού όπως παραδέχτηκε στην κάμερα του GNTM είπε στρατηγικά ότι προτιμάει την πυραμίδα καθώς ήταν σίγουρη πως η Χαρά θα επέλεγε το πιο δύσκολο σετ για να την τιμωρήσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα