GNTM 2: Την έδωσε στον αέρα – “Να υποδυθείς την καλή όπως είπαμε, εντάξει;”

GNTM 2: Την έδωσε στον αέρα – “Να υποδυθείς την καλή όπως είπαμε, εντάξει;”
Ελευθερία Καρναβά

Όταν, η Ελευθερία τηλεφώνησε στον σύντροφό της, συνέβη κάτι περίεργο. Η ατάκα που της είπε, προκάλεσε ερωτηματικά στους τηλεθεατές και έγινε αφορμή για να δημιουργηθούν σενάρια.

Κάτι περίεργο συνέβη στο επεισόδιο της Δευτέρας του GNTM, το οποίο προκάλεσε πολλά ερωτηματικά στους τηλεθεατές του ριάλιτι μόδας. 

Μετά το makeover των κοριτσιών και τις μεγάλες αλλαγές στα κεφάλια τους, τα μοντέλα είχαν για πρώτη φορά τηλεφωνική επικοινωνία με τους δικούς τους. Πολλές από τις κοπέλες επέλεξαν να μιλήσουν με τους συντρόφους τους, ενώ, μεταξύ άλλων, ήθελαν να τους ενημερώσουν για το νέο τους hair look, ώστε να τους προετοιμάσουν για τη στιλιστική αλλαγή τους. 

Ανάμεσα στα κορίτσια που το έκαναν αυτό, ήταν και η Ελευθερία Καρναβά, το κορίτσι που έχουμε δει πολλές φορές να σχολιάζεται αρνητικά από τις συμπαίκτριές της, είτε για τον παράξενα ήρεμο χαρακτήρα της και την νωχελικότητά της, είτε για το ότι συνήθως είναι “στον κόσμο της” και δεν έχει επαφή με το περιβάλλον γύρω της ή δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει.

Όταν, λοιπόν, η Ελευθερία τηλεφώνησε στον σύντροφό της, τον Θάνο, συνέβη κάτι περίεργο. Αρχικά, η ίδια έσπευσε να του πει από το πρώτο δευτερόλεπτο πως η κλήση καταγράφεται, ενώ λίγο αργότερα, ο Θάνος είπε μια ατάκα που προβλημάτισε τους τηλεθεατές. Συγκεκριμένα, ο σύντροφός της, της ανέφερε: “Να υποδυθείς την καλή όπως είπαμε, εντάξει;”.

Ο διάλογος ολόκληρος ήταν ο εξής:

Ελευθερία: Θάνο, να σου πω, μας τραβάνε, στο λέω από πριν γιατί πρέπει να το ξέρεις. Καλά είμαι! Ήθελα να σου πω ότι μου λείπεις, ότι θέλω να σε δω, ότι σε σκέφτομαι συνέχεια, παρόλο που δεν μπορώ να στο πω γιατί δυστυχώς δεν μπορώ να σε πάρω τηλέφωνο.

Θάνος: Να υποδυθείς την καλή, όπως είπαμε, εντάξει;

Ελευθερία: Όχι, αυθόρμητη είμαι!

Μετά από το περιστατικό η Ελευθερία θέλησε μάλλον να το “σώσει” και είπε στην κάμερα:

“Έκανε κάποιες πλάκες κι εγώ ήρθα σε αμηχανία γιατί δεν ήξερα τι να απαντήσω, δεν μπορούσα να γελάσω εκείνη την ώρα. Πιστεύω την επόμενη φορά που θα μιλήσουμε θα είμαι πιο κουλ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα