GNTM 3: Ανατροπή – Η αποχώρηση του φαβορί που δεν περίμενε κανείς

GNTM 3: Ανατροπή – Η αποχώρηση του φαβορί που δεν περίμενε κανείς
GNTM 3 Glomex

Για πρώτη φορά στο GNTM 3 αποχώρησε αγόρι. Τόσο ο διαγωνιζόμενος όσο και οι συμπαίκτες του έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Ποιος έφυγε.

Το βράδυ της Δευτέρας (12/10) τα επίδοξα μοντέλα του GNTM 3 κλήθηκαν να ποζάρουν σαν “ξεπεσμένοι αριστοκράτες” με σνομπ βλέμμα, ωστόσο, η φωτογράφιση θα ήταν αυξημένης δυσκολίας.

Οι 17 παίκτες και παίκτριες του ριάλιτι μοντέλων του Star έκαναν πορτρέτα ομορφιάς με “αξεσουάρ προσώπου” διάφορα ζωύφια, όπως κατσαρίδες, προνύμφες, σκουλήκια και άλλα.

Πολλοί ήταν εκείνοι που νόμισαν πως τα πήγαν καλά, ενώ όταν έφτασαν στο πλατό κατάλαβαν πως έπρεπε να έχουν προσπαθήσει περισσότερο, ανάμεσά τους και πρόσωπα-φαβορί του παιχνιδιού.

Οι κριτές σχολίασαν μία προς μία τις φωτογραφίες των διαγωνιζομένων, ενώ μετά την κριτική τους ανακοίνωσαν τους παίκτες που τα πήγαν πιο καλά από όλους.

Ο Κωνσταντίνος και ο Ανδρέας ήταν τα αγόρια που είχαν τις καλύτερες λήψεις, ενώ ο Ανδρέας ήταν εκείνος που είχε την καλύτερη φωτογραφία.

Μάλιστα, υπήρξε και μια μικρή ένταση προηγουμένως, αφού ο Κωνσταντίνος αντέδρασε στα σχόλια των κριτών προς τον Ανδρέα, λέγοντας πως η δική του λήψη ήταν καλύτερη και πιο δύσκολη.

Στη συνέχεια, οι κριτές ανακοίνωσαν τους παίκτες που ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση, καθώς στις λήψεις τους δεν ήταν εντός του concept και δεν είχαν το σνομπ βλέμμα που απαιτείτο.

Ο λόγος για τους Αιμιλιάνο, Παναγιώτη Πέτσα και Σήφη, τρία παιδιά που είχαν εξαιρετικές επιδόσεις το προηγούμενο διάστημα και που θεωρούνταν ως φαβορί από πολλούς.

Ο Παναγιώτης Πέτσας ήταν το αγόρι που έπρεπε να εγκαταλείψει το παιχνίδι, με τους συμπαίκτες του αλλά και τον ίδιο να μένουν με το στόμα ανοιχτό όταν άκουσαν το όνομά του.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα