GNTM 3: Η αντίδραση των μοντέλων όταν είδαν τις κατσαρίδες και τα σκουλήκια

GNTM 3: Η αντίδραση των μοντέλων όταν είδαν τις κατσαρίδες και τα σκουλήκια
GNTM 3 Glomex

Απαιτητική η δοκιμασία των διαγωνιζομένων. Κλήθηκαν να ποζάρουν σαν "ξεπεσμένοι αριστοκράτες" με ζωύφια στο πρόσωπο. Ποιοι πήραν τα disavantages.

Το βράδυ της Δευτέρας (12/10) τα επίδοξα μοντέλα του GNTM 3 κλήθηκαν να ποζάρουν σαν “ξεπεσμένοι αριστοκράτες” με σνομπ βλέμμα, ωστόσο, η φωτογράφιση θα ήταν αυξημένης δυσκολίας.

Οι 17 παίκτες και παίκτριες του ριάλιτι μοντέλων του Star έκαναν πορτρέτα ομορφιάς με “αξεσουάρ προσώπου” διάφορα ζωύφια, όπως κατσαρίδες, προνύμφες, σκουλήκια και άλλα.

Όταν η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Δημήτρης Σκουλός ανακοίνωσαν στα μοντέλα το concept οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες. Οι καμπάνες άνοιξαν και οι παίκτες αντίκρισαν κατσαρίδες, προνύμφες και σαλιγκάρια, με πολλούς από αυτούς να αηδιάζουν και άλλους να τρομάζουν.

Ο Παναγιώτης και ο Ηρακλής, οι οποίοι είχαν κερδίσει την προηγούμενη δοκιμασία, κλήθηκαν να “μοιράσουν” τα ζωύφια στους συμπαίκτες τους και να δώσουν disavantage σε αυτούς που επιθυμούσαν. Όσοι πήραν τις κατσαρίδες είχαν 6 λεπτά, τα σκουλήκια 4 λεπτά και τα σαλιγκάρια 2 λεπτά.

Δείτε την αντίδραση των παικτών και πώς μοίρασαν τα disavantages οι δύο παίκτες:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα