GNTM 3, Big Brother, Bachelor: Πότε θα δούμε τους μεγάλους τελικούς

GNTM 3, Big Brother, Bachelor: Πότε θα δούμε τους μεγάλους τελικούς
GNTM 3, Big Brother, Bachelor STAR / ΣΚΑΙ / ALPHA

Εβδομάδα τελικών για τα ριάλιτι του Star, του ΣΚΑΙ και του Alpha. Ποιες ημερομηνίες θα προβληθούν οι τελικοί, που θα αναδείξουν τους νικητές.

Έχουν “κλειδώσει” οι ημερομηνίες των μεγάλων τελικών για τα δημοφιλή τηλεοπτικά ριάλιτι της φετινής σεζόν.

Το GNTM 3, το Big Brother και το Bachelor οδεύουν προς την τελική ευθεία, ενώ οι παίκτες και των τριών ριάλιτι βρίσκονται ένα βήμα πριν από τη θέση του νικητή και το πολυπόθητο έπαθλο.

Συγκεκριμένα, ο τελικός του GNTM 3 του Star θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου και ο νικητής ή η νικήτρια θα λάβει το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ, ένα διετές συμβόλαιο με το πρακτορείο Elite Models στο Λονδίνο, ένα αυτοκίνητο Mitsubishi Space Star και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από το House Of Jewels.

Ο τελικός του νέου Big Brother του ΣΚΑΙ θα προβληθεί την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου και ο νικητής ή η νικήτρια θα λάβει χρηματικό έπαθλο 100.000 ευρώ.

Την ίδια μέρα, δηλαδή την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, θα γίνει και τελικός του Bachelor του Alpha, με τη νικήτρια να “κερδίζει” την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, αφού θα συνάψει σχέση μαζί της. Δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχει χρηματικό έπαθλο, αλλά οι πληροφορίες θέλουν τις παίκτριες να πληρώνονται κάθε βδομάδα για τη συμμετοχή τους.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα