GNTM 3: Δοκιμασία αποχώρησης με Cat Walk και Συνατσάκη – Οικονομάκου

GNTM 3: Δοκιμασία αποχώρησης με Cat Walk και Συνατσάκη – Οικονομάκου
GNTM 3: Δοκιμασία αποχώρησης με Cat Walk και Συνατσάκη - Οικονομάκου Glomex

Η Μαίρη Συνατσάκη και η Αθηνά Οικονομάκου θα αναλάβουν ρόλο Art Director στο επόμενο επεισόδιο του GNTM 3. Πασαρέλα με δύο concepts για τα μοντέλα.

Μετά την αποχώρηση της Παρασκευής την περασμένη Τρίτη (27/10) από το GNTM 3, τα μοντέλα βάζουν τα δυνατά τους για να διατηρήσουν τη θέση τους στο διαγωνισμό και να φτάσουν ακόμη πιο μακριά στο ριάλιτι μοντέλων του Star.

Η νέα δοκιμασία αποχώρησης στην οποία θα κληθούν να δώσουν το 100% του εαυτού τους θα περιλαμβάνει πασαρέλα, καθώς ένα καλό μοντέλο θα πρέπει να ξέρει να περπατάει σωστά.

Μάλιστα, θα υπάρχουν και καλεσμένοι σε αυτή τη δοκιμασία, που θα είναι η Μαίρη Συνατσάκη και η Αθηνά Οικονομάκου, οι οποίες θα αναλάβουν ρόλο Art Director.

Οι διαγωνιζόμενοι/ες θα χωριστούν σε δύο ομάδες. Το concept της Συνατσάκη θα έχει να κάνει με τον χειμώνα στο Woodstock και της Οικονομάκου με την Ιταλία και το Μιλάνο.

Τα μοντέλα θα πρέπει να εντυπωσιάσουν στο Cat Walk, ενώ στο τέλος της πασαρέλας θα ο κάθε παίκτης θα έχει 4 κλικ. Αυτές οι φωτογραφίες θα κρίνουν και το ποιος θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα