GNTM 3: Η πρώτη ανάρτηση του “γύπα” – “Με διώξανε, με στείλανε σπίτι μου”

GNTM 3: Η πρώτη ανάρτηση του “γύπα” – “Με διώξανε, με στείλανε σπίτι μου”
Η πρώτη ανάρτηση του Δημοσθένη μετά την αποχώρησή του από GNTM 3 INSTAGRAM

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του από το GNTM 3, ο Δημοσθένης Τζουμάνης ανήρτησε ένα χιουμοριστικό βίντεο στο Instagram. Το μήνυμα που θέλει να περάσει.

Ο Δημοσθένης Τζουμάνης – “γύπας” ήταν ο παίκτης που αποχώρησε τη Δευτέρα (30/11) από το σπίτι του GNTM 3, μετά την απαιτητική φωτογράφιση που ήθελε τα μοντέλα να… πετούν!

Λία, Μαριαγάπη και Δημοσθένης ήταν οι τρεις παίκτες που δεν τα κατάφεραν όσο θα ήθελαν φωτογραφικά, με τους κριτές να είναι ιδιαίτερα απογοητευμένοι.

Η αποχώρηση κρίθηκε πενήντα/πενήντα ανάμεσα στη Μαριαγάπη και τον Δημοσθένη, με τον δεύτερο τελικά αποχωρεί από το ριάλιτι μοντέλων του Star.

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του, ο “γύπας” ανήρτησε ένα χιουμοριστικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων “με διώξανε, με στείλανε σπίτι μου, αλλά θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με στηρίξατε θετικά ή αρνητικά”.

Ενώ στη λεζάντα του βίντεο έγραψε: “Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν…… κι όμως, δεν τελείωσε τίποτα αδέρφια!!! Τώρα αρχίζουν τα καλύτερα. Αυτό το ταξίδι ήταν μόνο το ορεκτικό του Γύπα για να πάρει δυνάμεις και να συνεχίσει να πετάει πιο δυνατός από ποτέ!”

“Νιώθω ότι φεύγω νικητής, το έπαθλο δεν είναι να κερδίζεις, αλλά να ζεις το όνειρο. Το έζησα και εύχομαι να έκανα περήφανους τους δικούς μου, στον πόλεμο βγήκα νικητής. Τώρα ξεκινάει ο πραγματικός αγώνας”, δήλωσε στα παρασκήνια του ριάλιτι, μετά το τέλος του επεισοδίου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα