GNTM 3: O Δημοσθένης διδάσκει “γύπινγκ” στους κριτές

GNTM 3: O Δημοσθένης διδάσκει “γύπινγκ” στους κριτές
GNTM GLOMEX

Ο Δημοσθένης είναι 29 ετών και ασχολείται με το μπάσκετ, αλλά και με το "γύπινγκ". Είναι 1,88 και δεν έχει ασχοληθεί με το modelling μέχρι τώρα. Κατάφερε να πείσει τους κριτές;

Ο Δημοσθένης δίχασε τους κριτές του GNTM με την έντονη προσωπικότητά του, στην audition της Τρίτης στο ριάλιτι μοντέλων. Ο Δημοσθένης είναι 29 ετών, 1,88 και δεν έχει ασχοληθεί με το modelling ως τώρα. Ασχολείται με το μπάσκετ, αλλά στον ελεύθερο χρόνο του επιδίδεται κυρίως στο … “γύπινγκ”!

“Όταν θα βγω με τους φίλους μου είμαι ο άνθρωπος που αναλαμβάνει το “γύπινγκ”! “Γύπινγκ” είναι, όταν βγαίνεις έξω με τους φίλους, ο άνθρωπος που μπορεί να τα πει, να κάνει λίγο touch με την οποιαδήποτε γυναικεία παρουσία κλπ. Ένα άθλημα που όλοι εμείς οι γύπες ευελπιστούμε στο μέλλον να γίνει και Ολυμπιακό γιατί πάντα ονειρευόμουν να γίνω Ολυμπιονίκης οπότε έχω ελπίδες”, είπε ο Δημοσθένης τους κριτές, οι οποίοι σάστισαν..

Όσον αφορά την απόδοσή του, ο Δημοσθένης δεν είχε προετοιμάσει ιδιαίτερα τις πόζες του και αυτό προβλημάτισε τους κριτές. Έτσι, ο Δημήτρης Σκουλός ψήφισε αρνητικά. Ωστόσο, οι υπόλοιποι κριτές ψήφισαν θετικά, καθώς τελικά εκτίμησαν την έντονη προσωπικότητα του νεαρού διαγωνιζόμενου.

Δείτε παρακάτω την audition του Δημοσθένη:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα