GNTM 3 – Παρασκευή: ”Έχω νιώσει ρατσισμό ως τσιγγάνα”

GNTM 3 – Παρασκευή: ”Έχω νιώσει ρατσισμό ως τσιγγάνα”

Η Παρασκευή μίλησε για το όνειρό της να γίνει μοντέλο, την αντίδραση των παικτών όταν επέστρεψε, αλλά και τον ρατσισμό που βίωσε ως τσιγγάνα.

Μπορεί νικητής του GNTM 3 να είναι ο Ηρακλής, αλλά η Παρασκευή Κερασιώτη κατάφερε να «κλέψει» τις εντυπώσεις.

Το νεαρό μοντέλο είχε αποχωρήσει από τον διαγωνισμό και επέστρεψε λίγες εβδομάδες μετά, και εκεί την είδαμε αποφασισμένη για όλα. Η 19χρονη έφτασε στον τελικό κατακτώντας τη δεύτερη θέση.

«Όταν αποχώρησα από το GNTM έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Εγώ μπήκα στον διαγωνισμό γιατί ήθελα να το δουλέψω και να γίνω μοντέλο. ‘Όταν αποχώρησα κατάλαβα πως όταν ήμουν μέσα έχασα τόσα πράγματα. Οι κριτές πίστευαν πολύ σε εμένα. Άκουγα θετικά σχόλια. Έτσι είπα: «Θα επιστρέψω και θα φτάσω στον τελικό», δήλωσε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Το νεαρό μοντέλο σχολίασε και την αντίδραση των παικτών μετά την επιστροφή κάποιων παικτών στον διαγωνισμό. «Δε με επηρέασε καθόλου η γνώμη των παιδιών. Κανείς δεν ήθελε να επιστρέψουμε, γιατί πίστευαν πως δεν το αξίζουμε. Ξέρεις ότι σε ένα τέτοιο παιχνίδι θα υπάρξουν επιστροφές. Αν δεν μπορείς να το δεχτείς μη δηλώσεις συμμετοχή».

Τα πράγματα δεν ήταν πάντα εύκολα για το νεαρό μοντέλο. Όπως εξομολογήθηκε η ίδια έχει βιώσει τον ρατσισμό για τη Ρομά καταγωγή της. «Έχω νιώσει ρατσισμό ως τσιγγάνα. Όταν είπα στην οικογένειά μου ότι ήθελα να πάω στο GNTM έπαθαν σοκ.

Δεν ήθελα πάντα να ασχοληθώ με το μόντελινγκ, ξεκίνησα να το σκέφτομαι όταν είδα το πρώτο GNTM. Η οικογένειά μου περίμενε ότι θα κερδίσω αλλά δεν πειράζει γιατί για μένα μετά τι θα κάνω από εδώ και πέρα».






Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα