GNTM 3 – Hρακλής: “Θέλω ο πατέρας μου να δει τι είχε και τι άφησε”

GNTM 3 – Hρακλής: “Θέλω ο πατέρας μου να δει τι είχε και τι άφησε”

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ μίλησε για τη μεγάλη του νίκη στο GNTM 3, ενώ αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή είχε σκεφτεί να αποχωρήσει οικειοθελώς. Τι είπε για τον πατέρα του, που τον έχει εγκαταλείψει.

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε ο μεγάλος νικητής του GNTM 3, Ηρακλής Τσουζίνοφ.

Το πρωί της Τετάρτης (16/12), βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή στη διάρκεια του παιχνιδιού, που είχε σκεφτεί να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τα άτομα της παραγωγής που τον έπεισαν να αλλάξει άποψη και να παραμείνει στο ριάλιτι μόδας, ενώ αναφέρθηκε και στον πατέρα του, με τον οποίο δεν έχει καμία επαφή εδώ και χρόνια.

«Η Σταυρούλα και η Ιωάννα, μαζί με την Κατιάνα, την υπεύθυνη των παικτών, με βοήθησαν να παραμείνω στο παιχνίδι και με έβαλαν πίσω στον δρόμο μου. Μου έβαλαν κάποιους στόχους. Ήμουν πραγματικά στο τσακ να φύγω. Με είχε πλακώσει τόσο πολύ ψυχολογικά όλο αυτό που δεν άντεχα άλλο. Είχα πλήξει. Δεν ήξερα τι άλλο να κάνω.

Είχα τη φάση του overthinking. Με βάραγε συνέχεια, ανελέητα. Είπα δεν αντέχω άλλο. Στο επόμενο πλατό δίνω τον λόγο μου ότι φεύγω. Μαθεύτηκε και με έπιασαν. Το συζητήσαμε. Δε ξέρω, μου έκανε κλικ και είπα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια. Να ξεπεράσω τον εαυτό μου κι ας μην πάρω το έπαθλο» ανέφερε ο ίδιος.

Σχετικά με τον πατέρα του είπε: «Θέλω να καταφέρω να φτάσω τόσο ψηλά ώστε να με δει ακόμα και ο πατέρας μου, ο οποίος με άφησε για δικούς του λόγους. Θέλω να καταλάβει την απώλεια του. Να καταλάβει τι είχε και τι άφησε. Όσο με θυμάμαι, δεν έχω καμία επικοινωνία μαζί του» τόνισε ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού.


Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα