GNTM 3 – Spoiler: Αυτές είναι οι δύο επόμενες αποχωρήσεις

GNTM 3 – Spoiler: Αυτές είναι οι δύο επόμενες αποχωρήσεις
GNTM 3 Glomex

Απαιτητική η νέα δοκιμασία. Ποζάρουν με ζωύφια ως ξεπεσμένοι αυτοκράτορες. Ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν από το GNTM 3 τη Δευτέρα (12/10) και την Τρίτη (13/10).

Τη Δευτέρα (12/10) τα επίδοξα μοντέλα του GNTM 3 καλούνται να ποζάρουν σαν ξεπεσμένοι αριστοκράτες με σνομπ βλέμμα, ωστόσο, η φωτογράφιση θα είναι αυξημένης δυσκολίας.

Οι 17 παίκτες και παίκτριες του ριάλιτι μοντέλων του Star θα κάνουν πορτρέτα ομορφιάς με “αξεσουάρ προσώπου” διάφορα ζωύφια, όπως κατσαρίδες, προνύμφες, σκουλήκια και άλλα.

Σύμφωνα με spoiler της εκπομπής “Πρωινό”, ο παίκτης που δεν θα τα πάει καλά στη συγκεκριμένη φωτογράφιση θα είναι ο Παναγιώτης Πέτσας, που θα αποχωρήσει τη Δευτέρα (12/10).

Όπως αποκάλυψε, επίσης, ο Νίκος Παρτσώλης στην εκπομπή, θα δούμε και δεύτερη αποχώρηση αυτή τη βδομάδα, η οποία θα προβληθεί την Τρίτη (13/10), όπου θα έχουμε καινούργια δοκιμασία.

Συγκεκριμένα, οι διαγωνιζόμενοι/ες θα φωτογραφηθούν με concept “Βίντατζ οχήματα” και η Ίριδα Παπουτσή θα είναι το μοντέλο που θα εγκαταλείψει το σπίτι του διαγωνισμού.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα