GNTM 4: Ανατροπή – Φαβορί αποχώρησε οικειοθελώς λίγο πριν μπει στο σπίτι

GNTM 4: Ανατροπή – Φαβορί αποχώρησε οικειοθελώς λίγο πριν μπει στο σπίτι

Ο έμπειρος Ιάσονας Λάιος που ενθουσίασε τους κριτές, επέλεξε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το GNTM 4. Ο λόγος που πήρε αυτή την απόφαση.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης του bootcamp, ένα από τα υποψήφια μοντέλα του GNTM 4 βρέθηκε σε ένα τεράστιο δίλημμα.

Ο λόγος για τον Ιάσονα Λάιο, ο οποίος είχε εντυπωσιάσει τους κριτές τόσο στην πρώτη οντισιόν που είχε κάνει, όσο και στις δύο δοκιμασίες που ακολούθησαν.

Μάλιστα, έλαβε πολύ θετικά σχόλια και στην σέξι φωτογράφιση, βάσει της οποίας επιλέχθηκαν τα 20 μοντέλα που μπήκαν στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων του Star.

Παρά το γεγονός ότι ο Ιάσονας τα πήγε εξαιρετικά και – όπως όλα έδειχναν – θα έπαιρνε το “εισιτήριο” του σπιτιού, αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Συγκεκριμένα, ο Ιάσονας προσέγγισε τους κριτές και τους ανακοίνωσε πως έχει δεχτεί μια πολύ σημαντική πρόταση για δουλειά στο εξωτερικό, που θα του ανοίξει πολλές πόρτες.

Ο ίδιος έχει ήδη καριέρα μοντέλου, καθώς ασχολείται επαγγελματικά με τον χώρο, και η παγκόσμιας εμβέλειας καμπάνια στην οποία κλήθηκε να συμμετάσχει, ήταν ένα σπουδαίο επίτευγμα.

Εξέφρασε τον προβληματισμό του, με τους κριτές να του δίνουν λίγο χρόνο για να το σκεφτεί και να αποφασίσει αν θα “κυνηγήσει” το όνειρό του στο εξωτερικό ή αν θα συνεχίσει στο GNTM 4.

Τελικά, το μοντέλο αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση που θα τον φτάσει μέχρι και την Αμερική.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα