GNTM 4: Αυτά είναι τα 20 μοντέλα που μπήκαν στο σπίτι – Οι επιλαχόντες

GNTM 4: Αυτά είναι τα 20 μοντέλα που μπήκαν στο σπίτι – Οι επιλαχόντες

Οι κριτές επέλεξαν τους 20 παίκτες και παίκτριες που μπαίνουν στο σπίτι του GNTM 4. Φέτος, για πρώτη φορά, υπάρχουν 2 επιλαχόντες που μπορεί να "εισβάλουν" στο ριάλιτι ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση του bootcamp του GNTM 4, με μια απαιτητική φωτογράφιση που έκρινε το ποιοι παίκτες μπορούν να προχωρήσουν στον διαγωνισμό μοντέλων του Star και να μπουν στο σπίτι.

Τα 40 υποψήφια μοντέλα συμμετείχαν σε μια σέξι φωτογράφιση με “καυτά” outfits, σαπουνάδες, νερά, σφουγγάρια και vintage αυτοκίνητα, από την οποία επικράτησαν 20, που κατάφεραν να ποζάρουν όπως πρέπει.

Οι κριτές, Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, είδαν όσα χρειάζονταν για την ετυμηγορία τους, που προκάλεσε τόσο χαρά όσο και μεγάλες απογοητεύσεις.

Μάλιστα, ανακοίνωσαν και το φετινό Golden Pass, που έφερε αντιδράσεις στα μοντέλα.

Οι 20 παίκτες και παίκτριες του GNTM 4

Στο φετινό GNTM θα δούμε την Αγάπη, τον Αγγαίο, τον Βασίλη, τη Μαρία, την Άννα, την Κυβέλη, τον Ηλία, τον Ναπολέων, τη Στέλλα, την Ειρήνη, τον Θοδωρή, την Ιωάννα, τον Ντίνο, τη Ραφαέλα, τον Στέλιο, τον Γιάννη, την Όλγα, τον Θάνο, τη Μελίνα και τον Κωνσταντίνο.

Οι 2 επιλαχόντες για το σπίτι του GNTM 4

Φέτος, για πρώτη φορά, οι κριτές ανακοίνωσαν πως θα υπάρχουν 2 επιλαχόντες, οι οποίοι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να κληθούν να μπουν στο σπίτι του GNTM 4.

Πρόκειται για τον Αιμιλιανό Ιωάννη Κλαυδιανό και τη Μαρία, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο σετ της φωτογράφισης για την πολυπόθητη είσοδο στο σπίτι,, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τα… κλειδιά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα