GNTM 4: Ανατροπή στην ψηφοφορία – Αυτό το μοντέλο αποχώρησε

GNTM 4: Ανατροπή στην ψηφοφορία – Αυτό το μοντέλο αποχώρησε
GNTM 4 Glomex

Οι 15 παίκτες και παίκτριες του GNTM 4 είχαν μια απολαυστική δοκιμασία με "άρωμα" σαπουνόπερας. Ισοψηφία στα μοντέλα με τις χειρότερες επιδόσεις. Τι αποφάσισαν οι κριτές για την αποχώρηση.

Άλλη μια δοκιμασία αποχώρησης πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (19/10) στο GNTM 4.

Οι 15 παίκτες και οι παίκτριες του ριάλιτι μοντέλων του Star, κλήθηκαν να αναβιώσουν τους ήρωες μιας σαπουνόπερας και, συγκεκριμένα, της διάσημης τηλενουβέλας με τίτλο “Δυναστεία” που προβλήθηκε στην αμερικανική τηλεόραση την περίοδο 1981 – 1989.

Οι κριτές είχαν μια έκπληξη στα επιδοξα μοντέλα, που έπρεπε να επιστρατεύσουν τις υποκριτικές τους ικανότητες προκειμένου να έχουν ένα καλό αποτέλεσμα, αφού έφεραν στο set την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Αργύρη Αγγέλου, για να τους βοηθήσουν.

Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί φωτογραφήθηκαν μαζί με τα μοντέλα, τα οποία έπρεπε να φτάσουν στην υπερβολή για να πετύχουν το ζητούμενο.

Ανατροπή στην ψηφοφορία – αποχώρηση

Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας τα μοντέλα βρέθηκαν στο πλατό και στάθηκαν απέναντι από τον Δημήτρη Σκουλό, την Ζενεβιέβ Μαζαρί, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τον Άγγελο Μπράτη για να κρίνουν τις φωτογραφίες τους.

Τις καλύτερες φωτογραφίες είχαν η Αγάπη κι ο Ντίνος, αλλά την “φωτογραφία της βδομάδας” πήρε ο Ντίνος, ο οποίος θα έχει avantage και disavantage στην επόμενη δοκιμασία.

Αντιθέτως, οι Θάνος, Θοδωρής και Άννα είχαν τις χειρότερες λήψεις και έτσι τέθηκαν σε ψηφοφορία από τους συμπαίκτες τους.

Με την ψηφοφορία των παικτών όμως, υπήρξε ισοψηφία με τον Θάνο και τον Θοδωρή, ενώ η Άννα δεν πήρε καμία ψήφο.

Σε αυτή την περίπτωση, η Ισμήνη Παπαβασιλείου ανακοίνωσε ότι δεν θα “σωθεί” κανείς και ότι οι κριτές θα αποφασίσουν ποιος από τους τρεις θα αποχωρήσει.

Ο παίκτης που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το δημοφιλές ριάλιτι ήταν ο Θοδωρής Τσαρούχας, ο “Βίκινγκ” του GNTM 4.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα