GNTM 4: Η δοκιμασία… fuego, η Φουρέιρα και το μοντέλο που αποχώρησε

GNTM 4: Η δοκιμασία… fuego, η Φουρέιρα και το μοντέλο που αποχώρησε
Οι κριτές του GNTM 4

Η ανατρεπτική πασαρέλα δίπλα στην Ελένη Φουρέιρα, τα απρόοπτα και το ξέσπασμα της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου. Ποιο μοντέλο βρέθηκε εκτός διαγωνισμού.

Το GNTM 4 επέστρεψε για ακόμη ένα βράδυ στους τηλεοπτικούς δέκτες, μέσα από τη συχνότητα του Star, με το πιο φαντασμαγορικό μέχρι στιγμής επεισόδιο, καθώς η Ελένη Φουρέιρα έκανε μία εντυπωσιακή guest star εμφάνιση.

Για τη σημερινή δοκιμασία, τα επίδοξα μοντέλα, τα οποία έγιναν και πάλι 13 μετά την επιστροφή των παλιών παικτών στο show, κλήθηκαν να περπατήσουν στην πασαρέλα για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 του σχεδιαστή Απόστολου Μητρόπουλου υπό τους ήχους των τραγουδιών της Ελένης Φουρέιρα, δίπλα στην οποία θα έπρεπε να σταθούν και να χαρίσουν στον φωτογραφικό φακό μια δυναμική πόζα, προσπαθώντας να τη “σβήσουν”.

Τα μοντέλα είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για λίγο με τη λαμπερή Ελένη Φουρέιρα πριν την πασαρέλα, η οποία και τους έδωσε οδηγίες προς… ναυτιλομένους για το show που θα ακολουθούσε.

Το λαμπερό show της Ελένης Φουρέιρα στο GNTM 4

Η φωτογραφία που έφερε ένταση – Ξέσπασε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Ούτε από το αποψινό πλατό ωστόσο έλειψε η ένταση ανάμεσα στους κριτές με τη φωτογραφία της Όλγας συγκεκριμένα να διχάζει την κριτική επιτροπή του show και να φέρνει την έντονη διαφωνία ανάμεσα στη Ζενεβιέβ Μαζαρί και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Φανερά εκνευρισμένη η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου εξέφρασε ανοιχτά την αντίθεσή της για τη φωτογραφία της παίκτριας, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Δεν γίνεται αυτό το πράγμα πια! Όποιος φέρνει μια άλλη άποψη, να μην τον ακούσουμε ποτέ. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα πια. Εγώ δεν μπορώ να πω την άποψή μου;”.

Το μοντέλο που αποχώρησε και τα δάκρυα στο πλατό

Ωστόσο, τα 13 μοντέλα περίμενε μια ακόμη αποχώρηση, με τον Ναπολέοντα και τον Γιάννη να βρίσκονται στις δυο τελευταίες θέσεις με τις πιο “αδύναμες” προσπάθειες, ενώ ο πρώτος δεν δίστασε να παραχωρήσει τη θέση του στον συμπαίκτη του σε περίπτωση που αποχωρούσε εκείνος. Τελικά, από τον διαγωνισμό αποχώρησε ο Γιάννης και τόσο οι κριτές όσο και οι συμπαίκτες του ξέσπασαν σε κλάμματα, στην πιο συγκινητική ομολογουμένως αποχώρηση της σεζόν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα