GNTM: Πήγε στην οντισιόν και τσακώθηκε με την Άννα Μαρία Ηλιάδου

GNTM: Πήγε στην οντισιόν και τσακώθηκε με την Άννα Μαρία Ηλιάδου
GNTM 4-Αιμιλιανός Ιωάννης Κλαυδιανός

Ο Αιμιλιανός Ιωάννης Κλαυδιανός πριν μπει στην οντισιόν του GNTM 4 ήρθε σε κόντρα με την νικήτρια του δεύτερου κύκλου, Άννα Μαρία Ηλιάδου. Πώς τα πήγε απέναντι στους κριτές;

Οι οντισιόν του GNTM 4 του Star συνεχίστηκαν για τρίτη συνεχόμενη ημέρα και νέα επίδοξα μοντέλα, αγόρια και κορίτσια, δοκίμασαν τις δυνάμεις τους με σκοπό να αποσπάσουν το “εισιτήριο” για την επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Πρώτος ενώπιον της ανανεωμένης κριτικής επιτροπής εμφανίστηκε ο 20χρονος Αιμιλιανός Ιωάννης Κλαυδιανός, ο οποίος φάνηκε αρκετά σίγουρος για τον εαυτό του και με αρκετή αυτοπεποίθηση, αν και όπως ανέφερε δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με τον χώρο του μόντελινγκ.

Ο Αιμιλιανός πριν μπει στην οντισιόν του GNTM 4 ήρθε σε κόντρα με την νικήτρια του δεύτερου κύκλου, Άννα Μαρία Ηλιάδου, καθώς το γνωστό μοντέλο τον υποχρέωσε σε δοκιμασίες που ο νεαρός δεν ήταν σε θέση να κάνει και στην συνέχεια οι δυο τους είχαν και μια εκρηκτική συνομιλία.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί του εξήγησε ότι αρκετές φορές θα κληθεί στον χώρο να περάσει από δοκιμασίες που δεν υπάρχουν αντικείμενα γύρω του και τον έβαλε να βουρτσίσει τα δόντια του εικονικά.

Οι κριτές “είδαν” αυτό που αναζητούν, τουλάχιστον στην πρώτη φάση και έτσι του χάρισαν απλόχερα τέσσερα “ναι”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα