GNTM 4: Όλες οι εμφανίσεις του ID Catwalk – Ποιοι πέρασαν στην επόμενη φάση

GNTM 4: Όλες οι εμφανίσεις του ID Catwalk – Ποιοι πέρασαν στην επόμενη φάση
GNTM 4 Glomex

Μετά τις οντισιόν του GNTM 4, τα υποψήφια μοντέλα προσπάθησαν να εντυπωσιάσουν τους κριτές με το ID Catwalk. Ποιοι και ποιες ξεχώρισαν με την ιδιαίτερη εμφάνισή τους.

Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Τρίτης (22/09) οι οντισιόν του τέταρτου κύκλου του GNTM, του δημοφιλούς ριάλιτι μοντέλων του Star, με τους υποψήφιους και τις υποψήφιες που πέρασαν να προχωρούν στο bootcamp, το οποίο χωρίζεται σε δύο φάσεις: η πρώτη είναι το ID Catwalk και η δεύτερη στηρίζεται σε φωτογράφιση.

Στο ID Catwalk τα υποψήφια μοντέλα παρουσιάζουν την προσωπικότητά τους μέσα από μια πασαρέλα. Οι ίδιοι φτιάχνουν τα μαλλιά τους, επιμελούνται το μακιγιάζ τους, κάνουν το stylying τους και επιλέγουν τα ρούχα που θα φορέσουν. Με τον τρόπο αυτό οι υποψήφιοι έχουν την ευκαιρία να δείξουν το ποιοι είναι και να αποτυπώσουν στην εικόνα τους και στο περπάτημά τους τις πτυχές του εαυτού τους. Σκοπός είναι να εντυπωσιάσουν τους κριτές και να κερδίσουν τις εντυπώσεις με την μοναδικότητά τους.

Στο ID Catwalk της Τρίτης (21/09) οι περισσότερες από τις εμφανίσεις ήταν εντυπωσιακές και άκρως ενδιαφέρουσες, αφού τα υποψήφια μοντέλα έβαλαν όλη τους την φαντασία για να καταφέρουν να πείσουν τους κριτές πως αξίζουν μια θέση στη δεύτερη φάση του bootcamp. Οι αδιάφορες εμφανίσεις ήταν ελάχιστες, ενώ δεν έλειψαν και οι απογοητεύσεις, με μοντέλα που είχαν μια ωραία εικόνα στις οντισιόν να μην καταφέρνουν να αφήσουν το αποτύπωμά τους στην πασαρέλα.

GNTM 4: Δείτε όλες τις εμφανίσεις του ID Catwalk και ποιοι ξεχώρισαν από κάθε ομάδα

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα