GNTM 4: Ποια αντικαθιστά την Βίκυ Καγιά – Οι πρώτες δηλώσεις της

GNTM 4: Ποια αντικαθιστά την Βίκυ Καγιά – Οι πρώτες δηλώσεις της
Η Βίκυ Καγιά ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ / PAPADAKIS PRESS

Όσα δήλωσε η Βίκυ Καγιά μετά την ανακοίνωση του Star ότι θα βρίσκεται εκτός GNTM 4. Τα πρώτα σενάρια για την αντικατάστασή της στην παρουσίαση.

Εκτός GNTM θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν η Βίκυ Καγιά, η οποία είχε αφήσει ιστορία στην παρουσίαση του δημοφιλούς ριάλιτι μοντέλων, τόσο κατά τις προηγούμενες σεζόν που προβαλλόταν με τεράστια επιτυχία στο Star, όσο και κατά την πρώτη προβολή του προγράμματος στον ΑΝΤ1 πριν από περίπου 10 χρόνια.

Στην επίσημη ανακοίνωση του Star αναφέρεται πως η αγαπημένη παρουσιάστρια, μοντέλο και κριτής, παραμένει στο κανάλι, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του “Dancing With The Stars”, που πρόκειται να ξεκινήσει τη νέα σεζόν, ενώ θα συνεχίσει την παρουσίασης της μεσημεριανής εκπομπής “Shopping Star”.

Στις πρώτες δηλώσεις της μετά την ανακοίνωση, η Βίκυ Καγιά ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Dancing with the stars. Είμαι πολύ συγκινημένη Είμαι πολύ συγκινημένη, χαρούμενη και ευτυχισμένη για αυτό το βήμα. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν δυσκολεύτηκα και δεν ζορίστηκα για να πάρω την απόφαση να αφήσω το GNTM. Όμως, ένα πράγμα που σκέφτηκα πολύ σοβαρά είναι ότι κάποιες φορές στη ζωή πρέπει να ξέρουμε πότε να σταματάμε, αν θέλουμε να λέμε ότι εξελισσόμαστε. Μαζί με το κανάλι, με πάρα πολλή αγάπη γιατί έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία, πήραμε αυτή την απόφαση για το καλό όλων. Δεν έχω ενημέρωση για το αν θα υπάρξει αντικατάσταση, νομίζω οι άλλοι συνεχίζουν κανονικά. Το GNTM είναι κομμάτι της ζωής μου και κομμάτι της επαγγελματικής μου ζωής”.

GNTM 4: Ποια θα αντικαταστήσει την Καγιά

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Πρωινού, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναμένεται να αντικαταστήσει την Βίκυ Καγιά στην παρουσίαση του GNTM 4. Το γνωστό μοντέλο αυτή την περίοδο βρίσκεται στην τηλεοπτική στέγη του Alpha όπου παρουσιάζει την πρωινή-μεσημεριανή εκπομπή “Pop Up.

Όπως ανέφερε ο Αλέξης Μίχας στο ρεπορτάζ του:

“Φυσικά όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές τηρούν σιγή ιχθύος και είναι λογικό αυτό γιατί η Ηλιάνα βρίσκεται σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό και είναι στον “αέρα” μιας εκπομπής. Να πούμε πως Star και Alpha είναι δυο ξεχωριστές εταιρείες, όμως βρίσκονται κάτω από την ίδια επιχειρηματική ομπρέλα”.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως τα pre-casting έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ τα γυρίσματα των οντισιόν αναμένεται να ξεκινήσουν πολύ σύντομα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα