GNTM 4 Trailer: Φωτογράφιση στη Λίμνη Δόξα – Άγριος καβγάς στο σπίτι

GNTM 4 Trailer: Φωτογράφιση στη Λίμνη Δόξα – Άγριος καβγάς στο σπίτι
GNTM 4 Glomex

Στη Λίμνη Δόξα θα ταξιδέψουν τα μοντέλα του GNTM 4, όπου θα φωτογραφηθούν πάνω σε ένα άλογο. Τα "αίματα" ανάβουν στο ξεκαθάρισμα που θα κάνουν μεταξύ τους ο Ντίνος, η Κυβέλη και ο Κωνσταντίνος.

Σε νέες περιπέτειες θα μπουν τα μοντέλα του GNTM 4 το βράδυ της Τρίτης (16/11), μετά την χθεσινή αποχώρηση της Ιωάννας, η οποία είχε την πιο αδύναμη φωτογραφία.

Στο αποψινό επεισόδιο, οι παίκτες και παίκτριες του δημοφιλούς ριάλιτι μοντέλων θα ταξιδέψουν μέχρι τη Λίμνη Δόξα, όπου θα κάνουν κάμπινγκ. Τα μοντέλα θα κληθούν να στήσουν τις σκηνές τους και να χρησιμοποιήσουν όλα τα απαραίτητα κατασκηνωτικά εργαλεία, ενώ έπειτα θα φωτογραφηθούν σε ζευγάρια μέσα στη φύση.

Στη συνέχεια, τα μοντέλα θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους στην απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης, η οποία θα γίνει μέσα στη Λίμνη. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να ποζάρουν πάνω σε ένα άλογο με ρομαντισμό και αισθησιασμό, ενώ οι κινήσεις τους θα πρέπει να είναι πολύ φυσικές και οι πόζες τους πολλές και διαφορετικές.

Από το επεισόδιο δεν θα λείψουν οι καβγάδες, καθώς ο Ντίνος, ο Κωνσταντίνος και η Κυβέλη θα έρθουν αντιμέτωποι με ξεκαθαρίσματα Πολλοί θα κατηγορήσουν την Κυβέλη πως “βάζει λόγια” στον Ντίνο, ωστόσο, η ίδια θα θεωρήσει πως την “πολεμούν” επειδή τα πηγαίνει καλά στον διαγωνισμό του Star.

GNTM 4: Δείτε το τρέιλερ της Τρίτης (16/11)

Απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα