GNTM: Αποχώρηση με κλάματα και εντάσεις ανάμεσα στα μοντέλα – “Ήταν στόχος”

GNTM: Αποχώρηση με κλάματα και εντάσεις ανάμεσα στα μοντέλα – “Ήταν στόχος”
Youtube

Εντάσεις αλλά και κλάματα περιλάμβανε το πλατό στο επεισόδιο του GNTM την Δευτέρα. Ποια κοπέλα αποχώρησε από τον διαγωνισμό.

Το GNTM 5 επέστρεψε για ακόμη μια εβδομάδα μέσα από τη συχνότητα του STAR και το βράδυ της Δευτέρας (28/11) οι τηλεθεατές παρακολούθησαν ένα επεισόδιο βγαλμένο από το μέλλον.

Στην καινούργια δοκιμασία, τα μοντέλα κλήθηκαν να φορέσουν φουτουριστικά ρούχα, τα οποία τις “ταξίδεψαν” στο μέλλον, σε ένα concept εμπνευσμένο από τις θρυλικές ταινίες “Star Wars”.

Συγκεκριμένα, πόζαραν στο σκοτάδι κρατώντας φωτόσπαθα, σε μια “διαστημική” φωτογράφιση. Στο τέλος του set, οι κριτές θα ανακοίνωσαν σε ορισμένα μοντέλα πως έπρεπε να επιλέξουν οι ίδιες τη φωτογραφία που θα φτάσει στο πλατό.

Στο πλατό βρέθηκε ως καλεσμένος ο γνωστός makeup artist Φρέντυ Καλομπράτσος, μαζί με τους Φυσικά, από το σημερινό επεισόδιο δεν θα λείψουν οι εντάσεις, με κάποιες παίκτριες να αφήνουν αιχμές για υπερβολική βοήθεια από τους κριτές σε κάποια κορίτσια.

GNTM: Αυτό είναι το μοντέλο που αποχώρησε

Τα κορίτσια δικαιολόγησαν τη δυσκολία που βίωσαν στη δοκιμασία, τονίζοντας πως δεν μπορούσαν να διαχειριστούν τα φώτα που κρατούσαν ενώ ταυτόχρονα έπρεπε να αναδείξουν τα κοσμήματα που φορούσαν.

Οι διαγωνιζόμενες μίλησαν ανοιχτά μπροστά στους κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου, Γιώργο Καράβα, ωστόσο αυτοί κλήθηκαν να λάβουν την δύσκολη απόφαση.

Ύστερα από ένα αρκετά συναισθηματικό πλατό, η κριτική επιτροπή ανακοίνωσε το όνομα της κοπέλας που δεν τα πήγε και τόσο καλά και που πρέπει να εγκαταλείψει τον διαγωνισμό. Σύμφωνα με την Βίκυ Καγιά, το μοντέλο που αποχώρησε είναι η Ειρήνη.

Η φωτογράφιση της Ειρήνης

Πολλές από τις φίλες της Ειρήνης ξέσπασαν σε κλάματα μετά την αποχώρησή της, ενώ κάποιες δήλωσαν πως η ίδια ήταν στόχος αφού είχε λάβει πολλές φορές το disadvantage.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα